Netflix guide: Serie anbefalinger – Ditteblog

Netflix guide: Serie anbefalinger

Jeg tænkte at det var på tide, at det kom til at handle lidt om serier herinde. Jeg tænker det er noget mange af os bruger rigtig meget tid på, så hvorfor ikke dele lidt erfaringer. Sidst Casper og jeg afsluttede en serie spurgte jeg på min story på Instagram, hvad I kunne anbefale, og der kom SÅ mange tips til gode serier.

I indlægget her vil jeg løbende opdatere med mine favorit serier, så husk at tjekke den løbende hvis I mangler inspiration.

Kom gerne med flere tips i kommentar feltet hvis der er nogle jeg mangler, som vi bare må se. Gerne med en lille kort beskrivelse om, hvad de handler om.
 

Manhunt: Unabomber

Det her var en af de serier aller flest af jer anbefalede, og da den kun indeholder en enkelt sæson besluttede vi os for at starte med den. Vi så den på to dage og var fuldstændig opslugte af den.

Serien er baseret på en virkelig sag om den berygtede Unabomber, der sendte brevbomber med posten, til mennesker hvis arbejde var forbundet med moderne teknologi. Man følger FBI agenten Fitzgerald der tager nye metoder i brug for at opklare sagen. Virkelig en spændende serie.

Mindhunter

Hvis man er til Manhunt serien vil jeg næsten også vove at påstå at man er til Mindhunter, og omvendt. Den er også baseret på virkelige hændelser, om en ung FBI agent der interviewer nogle af USA’s histories mest berygtede seriemordere fra 70’erne, for at finde ud af hvad der ligger til grund for deres handlinger.

Breaking Bad

Den serie har virkelig vundet mit hjerte. En kemilærer bliver diagnosticeret med uhelbredelig lungekræft og beslutter sig for at fremstille og sælge metamfetamin, for at sikre sin families økonomiske fremtid, når han ikke længere er der til at forsørge dem. Han går fra at leve det ordinære familieliv til at blive indblandet i narkokartellet, samtidig med at han har en svoger i narkopolitiet, der gør det hele meget besværligt. Hovedrollen Walter White spiller så vanvittigt godt og jeg kan kun anbefale at starte på den, hvis I ikke allerede har set den.

Stranger Things

Umiddelbart vil jeg ikke sige at jeg er til Sci-fi serier, men den her elskede jeg. Der er kun to sæsoner, så den er super hurtig at se. Helt kort så følger man en gruppe børn i 80’erne, hvor den ene dreng forsvinder, og resten af gruppen og den forsvundne drengs familie indleder deres egen eftersøgning. De finder en pige med overnaturlige kræfter som kommer til at have stor betydning for serien.

Den indeholder både humor og skræk elementer og kan helt klart anbefales. Børne skuespillerne er simpelthen så seje.

Homeland

Mange af jer anbefalede Homeland, så den fik selvfølgelig en chance. Vi kom hurtigt igennem de 6 sæsoner der pt er på Netflix.
Serien handler om CIA agenten Carrie der vil gå langt for sit arbejde mod terror. Hun kæmper med diagnosen Bipolar, som ofte spænder ben for hendes karriere. Der er masser af spænding når man følger hendes missioner, og man ved aldrig rigtig hvem man kan stole på.

The Crown

Jeg har netop afsluttet de to sæsoner der ligger af The Crown. Det er en dramaserie med en biografisk historie over Dronning Elizabeths regeringstid. Det er den dyreste serie der nogensinde er blevet lavet, pga. scener og kostumer. Den er en smule slow, men hvis man er bare lidt historie interesseret eller nysgerrig på det engelske kongehus, så kan den bestemt anbefales.

 

Michelle har forresten lavet den vildeste Netflix guide som I også lige kan tjekke ud. Vi er dog blevet enige om med tiden, at vi ikke helt deler samme smag i serier, men måske I gør 🙂

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.