OOTD: Nyhed hos Daniel Silfen

Indlægget indeholder reklame.

God formiddag piger.

Min fredag er startet ret langsomt med oprydning og en masse praktiske ting. Nu er der heldigvis tid til at få arbejdet lidt på bloggen. Det har jeg glædet mig til. Selvom hovedet er lidt træt ovenpå en lang dag på farten igår, hvor Michelle og jeg tog til Kbh for at deltage i pressedagene hos PR bureauerne. Vi blev præsenteret for en masse skønne nyheder, fik spist masser af lækre snacks og vin og så havde vi den vildeste tur derover, som I måske så på min story? Ellers fortæller jeg mere om det snart 😉

Jeg havde min nyeste Silfen taske med, som er perfekt til en dag på farten, hvor man skal have lidt ekstra med. Tasken hedder Carla og er en super rummelig shopper.

Udover det store rum i tasken har den også en “taske i tasken”, som ca er halvt så stor, som man nemt kan knappe ud. På den måde kan man holde styr på alle ens små sager, uden at de flyder rundt i den store taske. Det må jeg lige vise på min story senere i dag.

T-shirten jeg har under kjolen er også fra Daniel Silfen. Jeg lever i hans sweatshirts og t-shirts for tiden. Jeg kan godt li at de er oversized og lidt maskuline/sporty med den runde høje hals og så fås de bare i så mange fine farver.

Husk forresten at jeg trækker en vinder af de seje mom jeans ovre på min Instagram senere i dag ♥

DANIEL SILFEN taske // MODSTRÖM kjole // DANIEL SILFEN t-shirt // DR.DENIM jeans // GANNI strømper // NIKE sneakers

 

GemGem

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.