Musikhuset Aarhus: 3 forestillinger jeg glæder mig til i 2018 – Ditteblog

Musikhuset Aarhus: 3 forestillinger jeg glæder mig til i 2018

Indlægget indeholder reklame.

Hvis der er noget underholdning jeg elsker så er det at se musicals og teaterstykker. Jeg har set flere på mine rejser til London, men så langt behøver man jo slet ikke, for at se nogle virkelig gode stykker. Musikhuset i Aarhus har som altid virkelig mange spændende ting i kalenderen og der er især 3 forestillinger som jeg glæder mig rigtig meget til at opleve i år.

Den første er Seebach musicalen som allerede kører nu og som har fået virkelig gode anmeldelser. Den giver et indblik i popmusikkens verden med udgangspunkt i far og søn; Tommy og Rasmus, gennem alle deres store hits. Musikhuset skriver: “Det er en fortælling om popularitet og kritik, om legen og alvoren, om drømme og nederlag, om at mødes og skilles, om det at være sin egen og om den arv, der altid vil følge os”.

Find billetter til Seebach Musical her.

Den næste går ud til alle SKAM fans. Hold nu op hvor jeg savner den serie altså. Heldigvis kommer den i teaterversion i Musikhuset til november. Jeg glæder mig så meget til et gensyn med karaktererne Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas og Isak.

Find billetter til SKAM teaterforestillingen her.

Den sidste jeg vil nævne er Skønheden og udyret som kommer til december. Det er ikke så lang tid siden at jeg så filmen i biografen, så selve historien er opfrisket, men jeg glæder mig virkelig til at opleve den som filmkoncert, hvor Aarhus Symfoniorkester, et stort kor og solosangere går live på scenen, imens filmen spilles. Sådan har jeg ikke prøvet at se film før, så det bliver altså spændende.

Find billetter til Skønheden og Udyret her.

Har I planer om at skulle ind og se noget i løbet af året? ♥

 

GemGem

GemGem

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.