Køkken design til gode priser: Reform CPH – Ditteblog

Køkken design til gode priser: Reform CPH

Reform CPH har netop åbnet showroom i Aarhus og jeg tænkte derfor, at jeg ville give et lille tip om deres geniale koncept, nu hvor der har været så stor interesse for indlæg omkring vores boligjagt, beliggenheder og hvad der ellers har været med den slags tema. Vi kigger især efter huse der skal renoveres en smule, så vi kan være med til at sætte vores eget præg på det, og her er det især køkken alrummet der er vigtigt for mig, så jeg håber at vi en dag kan finde vores drømmekøkken hos Reform.

Reform CPH har specialiceret sig i at lave unikke løsninger til gode priser, når det kommer til køkkener. De bygger nemlig deres køkkener op omkring IKEAs køkkenelementer, og så tilføjer de deres arkitekt tegnede fronter, sokler, gavle og bordplader. På den måde får man et billigere køkken end hvis man går ud til de store køkkenfirmaer, men stadig med unikt og æstetisk design.

Tjek lige det her lyserøde køkken! Der er jo ikke en finger at sætte på æstetikken.

Stine Goyas køkken i messing, i hendes smukke showroom.

Fronter i børstet aluminium – det synes jeg virkelig også er fedt. Jeg har længe drømt om et mere industrielt køkken.

Se lige de smukke detaljer.

Deres hjemmeside er så inspirerende og jeg kan især anbefale at kigge under fanen “Stories” hvor der er reportager fra både foto shoots og helt almindelige hjem.

Kendte I mon til konceptet?

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.