KBH: Madklubbens nye restaurant Bazaar - Ditteblog

KBH: Madklubbens nye restaurant Bazaar

Jeg kunne endelig tilføje et nyt sted til min Københavnske spiseguide, efter at Michelle og jeg var derovre i torsdags. Madklubben har nemlig åbnet endnu en restaurant og efter at have prøvet Bistro Royal sidst, som simpelthen var så lækkert, glædede vi os til at prøve den nye; Bazaar.

Bazaar er inspireret af det Arabiske køkken og så snart man trådte ind i lokalerne, var det også den stemning man blev ramt af. Selvom restauranten er virkelig stor så var den så hyggelig, med ægte tæpper fordelt i små zoner på gulvene, dæmpet belysning, masser af gule og brændte farver og røgelsesdufte.

Vi havde desværre ikke tid til at prøve den store tasting menu “Bazaaren rundt”, men valgte i stedet 8 forskellige dele retter. Jeg har sagt det før; jeg elsker social food, hvor man kan smage en masse forskellige retter.

Vi smagte blandt andet humus, fladbrød, baba ganoush, fritterede blæksprutter (favoritten), og rødbedetatar.

Til maden fik vi mocktails, som var så forfriskende til den krydrede mad. Jeg er ret vild med steder der serverer cocktails (med eller uden alko) som alternativ til vin.

Se lige de smukke lokaler. Der er virkelig gjort noget ud af helhedsindtrykket.

Jeg kan varmt anbefale et besøg på Bazaar, og jeg tænker også at jeg selv må tilbage på et tidspunkt, for at prøve den helt store menu.

Læs også: København: Restaurant Anbefalinger

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.