Hverdags glimt #43

Hverdags glimt fra den seneste uge ♥

Jeg har i lang tid tænkt på at lave en take-out guide til Aarhus, med mine favorit take-out steder. Dog har jeg været ret begrænset af, at det altid er mørkt når vi får leveret maden, men nu hvor foråret er kommet kan jeg endelig begynde.

Jeg elsker pita med fritter da det ikke er helt så usundt som meget andet man kan vælge, men stadig virkelig lækkert. Vores favorit er klart De Fyrretyve Røvere på Frederiks Allé, men på dage hvor vi ikke selv gider hente er Pita & Burgerbar på Østbanetorvet at foretrække. Der er gratis levering hvis man bestiller fra deres egen side.

I tirsdags tog jeg toget til Kolding for at besøge min søde veninde Malene og hendes baby ♥ Vi var så heldige med vejret og kunne sidde ude i gården og spise frokost (og kage). Ville ønske jeg havde dem endnu tættere på.

Tirsdag aften stod den på netværksmiddag med mit blog bureau Buzzanova. Vi spiste pizza og drak bobler på Gorms, til deres nye koncept “Bubble tuesday”, hvor de serverer bobler til 25,-.

Som jeg også skrev på Instagram forleden, så dufter vores lejlighed så skønt for tiden, af de her duftpinde fra Humdakin. Især da vi kom hjem efter en hel weekend i Sønderjylland, hvor der normalt kan lugte lidt indelukket, så duftede der bare så friskt.

Onsdag kunne Casper og jeg fejre 6 års dag ♥ 6 år! På den ene side synes vi at det lyder af helt vildt lang tid og på den anden føler vi at vi har været sammen i en evighed. På den gode måde selvfølgelig 😉

Vi fejrede årsdagen med den lækreste middag på Det Glade Vanvid på Aarhus Lystbådehavn.

Sidste uge var også ugen hvor foråret endelig kom. Jeg var dog lidt for overmodig, da jeg sad med bare ben på en båd på lystbådehavnen i fredags. Jeg kunne hvert fald mærke det i halsen kort efter.

Lørdag overraskede vi min svigerinde med polterabend. Jeg måtte afsted med forkølelse og feber og holdt derfor kun ud et par timer. Vi var blandt andet ude at sejle på den lækreste båd på Aabenraa Fjord.

Casper var med til min brors polter samme dag. Han formåede modsat mig at holde ud i 18 timer 😉

Mit overskud var mere til at ligge og putte med ham her ♥

Søndag gik turen hjem til Aarhus med toget. I var ret søde på Instagram og sige at jeg så meget overskudsagtig ud, men jeg må desværre sige at det kun var tøjet der gjorde det. Var virkelig dårlig og det samme i dag hvor jeg ligger og skriver indlægget her fra sengen.

Håber I får en dejlig mandag ♥

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.