Hverdags glimt #42 – Ditteblog

Hverdags glimt #42

Sidste uge var endelig en helt almindelig uge, efter et par uger med ekstra timer i butikken. Det var virkelig dejligt, da jeg jo nyder den hverdag jeg har fået hvor der er tid til både blog, arbejde og fritid. I dag har jeg f.eks. planlagt en del timer hjemme foran computeren, hvilket gør at jeg i morgen kan tage et par timer ud af kalenderen og besøge min veninde der er på barsel. Jeg nyder virkelig den frihed.

Nu skal det handle lidt om glimt fra ugen.

Mandagen startede med opfyldning af kaffeskålen, hvilket jo bare er perfekt på en søvnig mandag. I har spurgt ind til mine favoritter og dem har jeg skrevet lidt om i indlægget om min hverdagsmorgen.

Mandag aften var lidt af en luksus udgave, hvor vi tre veninder fejrede den enes fødselsdag på Canblau. Hun havde godt nok fødselsdag i september, men vi er altid bagud med de fejringer. Måske kan I huske at vi i december var på sommerhus tur? Det var min fødselsdags gave fra februar sidste år. Sådan er det når tre travle kalendre skal gå op i en højere enhed. Heldigvis er det altid dejligt at have en gave tilgode 😉

Onsdag aften tog Casper og jeg på hverdags date efter job. Hver onsdag serverer Oles Gård i Studsgade pizzabuffet og bobler for 150,- pr mand. Husk at bestille bord, da det er virkelig populært, hvilket er så forståeligt. Altså mayo og vesterhavsost på pizza….

Torsdag tog Michelle og jeg til pressedag i København. Jeg laver et indlæg i morgen om vores tur derover.

Vi startede med et besøg i Enviis showroom, hvor vi så på alle de skønne nyheder fra deres high-summer kollektion, der rammer butikkerne lige om lidt. Orange og gul var især dominerende i kollektionen.

Bagefter gik turen rundt til de forskellige PR bureauer, hvor vi blev præsenteret for alle efterårs nyhederne. Hos Devote agency var det store samtaleemne deres indretning i showroomet – se lige de lyserøde reoler. Det er IKEA reoler som de har fået malet hos en autolakør. Er de ikke seje? Jeg må eje sådan en når jeg engang får et kontor.

Dagen igennem fulgtes vi med Nicoline og se lige et farverigt slæng vi var.

Hos Impression PR kunne vi blande os en slikpose i deres “Candy bar”. Det skulle vise sig at være ret perfekt til den lange togtur hjem.

Se lige hvem vi mødte – Roberta som I måske kender fra Insta? Det er Mathildes søde søde hundehvalp. Mathilde har forresten det vildeste æstetiske univers på Instagram. Alt hun lægger op er så smukt.

Inden turen gik hjem nåede vi en hurtig middag på Bazaar.

Fredag har jeg slet ikke taget nogle billeder. Der sad jeg nemlig foran computeren hele dagen og lavede blandt andet weekendens indlæg. Lørdag arbejdede jeg i butikken og om aftenen stod den på verdens nemmeste ret; One Pot Pasta med chorizo. Mmh.

Søndag gik Casper og jeg forbi Emmerys for at få en hurtig frokost inden vi skulle med toget. Har I lagt mærke til at de ikke serverer de lækre panini længere? Ekspedienten vidste ikke engang hvilke jeg snakkede om. Købte en øko toast i stedet, men den kunne altså ikke det samme.

Vi skulle med toget fordi søndagen endnu engang stod på husjagt. Det var egentlig lidt tilfældigt at vi valgte at se på dette, men jeg faldt over at der var åbent hus, så da vi ikke havde andet planlagt besluttede vi os for at give det en chance. Grunden til at det ikke var noget vi havde opsøgt, var både at det var nybyg og at det var rækkehuse. Begge dele noget vi har overvejet meget for et års tiden da vi så på noget lignende, men som vi gik væk fra, fordi vi gerne ville have noget med mere charme, som vi kunne sætte vores eget præg på.

Dog har besøget sat en masse tanker i gang hos os. Måske er det ikke lige nu vi skal i gang med et større renoverings projekt. Måske er det bedre at vente et par år med det, til der er mere luft i budgettet og så starte ud med et begynder hus, med minimal vedligeholdelse og lave udgifter. Men vil vi gerne bo så tæt på vores naboer som man gør i et rækkehus? Vi vil jo helst have et fritlagt hus, men så skal vi gå på kompromis med en masse andre ting.

Alle de beslutninger….

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.