Hverdags glimt #41 – Ditteblog

Hverdags glimt #41

God mandag formiddag piger. Det er virkelig begrænset hvor meget jeg har kigget herind det sidste stykke tid, og jeg glæder mig til at komme ind i en ordentlig rytme igen. Jeg havde tænkt det skulle være fra i dag, men jeg har altså lidt en off-dag. Ondt i hovedet, træt og bare i ret dårligt humør uden nogen egentlig grund. Det her indlæg blir derfor skrevet fra sofaen under et tæppe og jeg tror resten af min to-do liste bliver skubbet til i morgen. Sådan må det bare være nogle dage.

Dog skal I ikke snydes for et par hverdags glimt fra det seneste stykke tid:

Sæsonen for loppemarkeder er skudt i gang og jeg synes det er så hyggeligt at bo så tæt på Ingerslevs, når der er marked om søndagen. Jeg inviterede derfor Casper på kaffe og kage, hvilket han aldrig siger nej tak til.

Husjagten er for alvor sat ind efter at vi har været i banken og få bekræftet hvad vi kan købe for. Jeg synes ærlig talt ikke det er en særlig sjov proces at være i. Der er så mange kompromiser der skal laves når man ikke har uendelige midler. Enten er det huset der ikke er som i drømmene eller også er beliggenheden ikke i top. Derudover er man to der skal blive enige, hvilket også bare kan være svært. Min mavefornemmelse var f.eks. helt helt rigtig i dette fine hus, med den smukke trappeopgang, men Casper følte det bare slet ikke.

Langsomme weekend morgener er simpelthen det bedste jeg ved.

Kjolen til min brors bryllup i maj. Den har alle de ting jeg har kigget efter; den perfekte farve, lange ærmer, dyb ryg og så er længden også perfekt. Jeg er så vild med den.
I kan finde den lige her (reklamelink).

Brunch på den nye Åland café i Jægergaardsgade. Det kan altså virkelig anbefales. Den der avocado mad var SÅ lækker.

I har simpelthen været så søde til at støtte op omkring mit arbejde hos Nova Møbler, når jeg har spurgt om ikke I ville følge med ovre på vores Instagram @novamobleraarhus. Det er så dejligt ♥

Morgenmøder med Michelle er den bedste måde at starte dagen på. Jeg håber snart hun er tilbage i Aarhus for good.

Hverdags date med Casper på Letz sushi. Var forresten ret begejstret for at det var muligt at tage et ordenligt billede, selvom vi var der til aftensmad. Hurra for lyse aftener.

Mine nye forårs sneakers. Jeg synes de er så seje. I kan finde dem her, men de er altså meget små i størrelsen. Jeg er gået en hel størrelse op.

Reform CPH har åbnet showroom i Aarhus, nede ved Banegården. De har det sejeste køkken koncept hvor de laver fronter og løsninger til IKEA køkkener. På den måde får man lækkert, unikt design, men til meget lavere priser end hos de store køkken firmaer på markedet. Helt sikkert et koncept jeg skal kigge meget nærmere på, hvis vi på et tidspunkt skal lave nyt køkken i vores fremtidige hus.

Casper og jeg fik endelig streget en ting på vores Aarhus liste, der har stået der i flere år. Nemlig et besøg på væddeløbsbanen. Vi bor så tæt på, men har aldrig været forbi imens der har været løb. Det var altså ret så hyggeligt at sidde i forårssolen, spise en hotdog og se på hestevæddeløb.

Saveus koncert – jeg blir altså helt teenage forelsket når Martin står på scenen. Jeg synes simpelthen de er så seje.

Casper og jeg har en fælles last i bland-selv-slik. Vi kan ikke styre det.

Aften gåtur med kæreste kopper 😉

Slingbacks fra Ivylee i det blødeste læder. Nu kan jeg vidst snart bruge dem med bare fødder.

Casper lavede påskelam forrige weekend, hvilket var den lækreste hjemmelavede middag jeg længe har fået.

H&M jakke // Basic Apparel strik // Daniel Silfen taske // Monki jeans // Ivylee sko

Kan man fornemme at vi snart mangler lidt mere plads? Man kan snart ikke klemme mere ind i vores lille lejlighed 😉

Won Hundred læderjakke // Daniel Silfen t-shirt // Dr. Denim jeans // Daniel Silfen taske // Nike sneakers

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.