Århus: Tapas og vinbar hos Stechers – Ditteblog

Århus: Tapas og vinbar hos Stechers

I onsdags havde jeg inviteret Casper på vin og tapas hos Stechers på Åboulevarden efter arbejde. De serverer det lækreste tapasbræt med vin og bobler ad libitum. Virkelig et godt koncept hvis I spørger mig. Man kan enten vælge 1,5 time for 265,- eller 3 timer for 425,- Sidstnævnte kunne være en ret god start på en bytur. Vi nøjedes med halvanden time hvorefter vi trillede hjem.

Tapasbrættet består af 3 slags pølser, 4 slags oste (blandt andet Unikas gammel knas – mums), 2 stk paté, 2 slags tappenade, aioli, samt diverse nødder, surt, saltet, sødt og 2 slags brød. Virkelig noget til enhver smag.

Stechers har også et mad ud af huset koncept, hvor man kan bestille sin tapas som takeaway. Det har vi tidligere gjort når vi fik gæster, hvilket altid har været et hit.

Jeg glæder mig til det blir lunere udenfor, så man kan sidde ude med bobler og tapas. Måske også en lille cocktail, som jeg endnu ikke har smagt hos dem. De har hvert fald masser på menuen, hvor jeg spottede en Aperol.

Har I været forbi Stechers?

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.