Spisebordsstole: Børge Mogensen J39 Folkestolen – Ditteblog

Spisebordsstole: Børge Mogensen J39 Folkestolen

Så har vi endelig 4 stole omkring vores spisebord igen. Det er et par måneder siden at vi bestilte de sidste to, som blev leveret igår. Det er Børge Mogensens Folkestol (J39), som vi fandt til et godt tilbud hos Paustian.

Jeg drømte både om Y-stolen og Folkestolen, så da Casper syntes at man sad bedst i disse, blev det dem vi købte. Jeg tror dog de vil være super flotte at mikse med Y-stolen i samme materialer; eg og flet.

Jeg vil egentlig ikke sige så meget mere om dem, men jeg tænkte at I selvfølgelig lige skulle se hvad den kæmpe kasse indeholdt, som jeg viste på Instagram igår.

På sigt (når vi engang flytter i noget større), vil jeg bruge velour stolene som enkeltstående stole rundt omkring i indretningen, men indtil da synes jeg de er et meget fint match. Så ser vi lige bort fra den kæmpe grimme radiator, ikke?

Nu vil Casper og jeg køre ud og se på et hus (!) og bagefter smutter vi mod Sønderjylland, hvor to af mine niecer skal lave gymnastikopvisning i aften. Vi havde faktisk Helmig billetter til netop i aften, hvilke jeg til min store ærgrelse måtte sælge. Ham må vi se en anden god gang. Familie over Helmig 😉

Håber I får en skøn weekend ♥

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.