Søndags Shopping med -20%

Jeg bruger masser af tid på at søge diverse webshops igennem lige for tiden, for at finde den perfekte bryllups kjole til min brors bryllup i maj. Det er bare som om at jeg falder for alt muligt andet i stedet for festlige kjoler. Især når Boozt lokker med -20% på en masse smukke forårs varer.

Nedenfor kan I se mine favoritter og koden WOW20 gælder altså kun i dag.

Reklamelinks: Ganni kjole // Ganni badedragt // Ganni sandaler m. mønster // Gestuz nederdel // Ganni sandaler // Stine Goya kjole // Custommade skjorte // Gestuz nederdel // Stine Goya kimono.

Sidstnævnte gad jeg virkelig godt var lavet i en reel kjole, da jeg er så vild med printet, men jeg synes måske ikke lige kimono faconen passer så godt til et bryllup.

Desuden er jeg svært fristet til at klikke både sandaler og badedragt hjem til vores ferie, men der er jo næsten 200 dage til vi skal afsted. Er bare så vild med det print…

Har I shoppet noget? ♥

 

GemGem

2 Comments
  1. Jeg har lyst til at nappe kimonoen! Jeg ville bruge den til sommerens store fester (inkl bryllupper) med en helt enkel stropkjole indenunder og et par skønne hæle. Og så i øvrigt til hverdag på 1000 andre måder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.