Min hverdagsmorgen

Reklame for Nespresso.

Godmorgen! I dag skal det handle lidt om min hverdags morgen her på bloggen. Dén man ikke ser så meget af på Instagram, da det oftest er et tidspunkt der er præget af travlhed og ikke så meget overskud. Hvert fald mindre end de weekend morgener man oftest ser på de sociale medier, også fra min side. Jeg ELSKER nemlig en stille og rolig weekend morgen, med stort morgenbord, kaffe i uanede mængder og bare god tid til at nyde hinanden.

Hverdags morgener tager sig lidt anderledes ud. Casper er den der står tidligst op herhjemme, så vi står heldigvis ikke oveni hinanden, når vi skal gøre os klar. Faktisk smutter han lige omkring når jeg står op. Luksus.

Noget af det aller første jeg gør, er at lave mig en kop kaffe til at vågne på. Hvis I har fulgt med på min story her til morgen har I kunnet se lidt glimt fra morgenen. På med yndlings morgenkåben fra Karmameju og så ellers bare direkte ud til Nespresso maskinen. (Vores er en Creatista Plus).

Nogle dage sidder jeg og arbejder foran computeren imens jeg spiser min morgenmad og drikker min morgenkaffe, andre dage drikker jeg kaffen imens jeg gør mig klar.

3 lifesavers en tidlig morgen; Kaffe (Mine favoritter er Arpeggio og Roma), Karmamejus øjencreme der med det samme mindsker mørke rande og udglatter fine linjer og sidst men ikke mindst; Maybellines “Eraser Eye concealer“.

Udover kaffe er min morgenmad også en virkelig vigtig del af min morgen. Jeg har aldrig forstået hvordan nogen kan komme igennem en dag uden morgenmad. Jeg får hovedpine og bliver utilpas hvis jeg ikke får noget mad rimelig hurtigt efter jeg er stået op.

Havregryn med mælk – det er min hverdags morgenmad og har været det lige siden jeg var helt lille. Nogle korte perioder har jeg prøvet at skifte havregrynene ud med smoothies eller chiagrød, men jeg vender altid tilbage til det helt simple.

Imens jeg sidder og spiser får jeg oftest svaret på et par mails på min telefon eller lagt dagens billede på Instagram. Både på min egen og på den jeg styrer på mit arbejde.

Inden jeg skal ud af døren laver jeg mig en god stor kop kaffe til at tage med når jeg går. Jeg har ca. en halv times gåtur til og fra job, hvilket bare er noget hyggeligere med en kaffe i hånden.  Her er det især Linizio Lungo jeg bruger.

Hverken øjencreme, concealer eller kaffe har kunnet redde mit trætte ansigt fuldstændig denne morgen, men jeg tror på at den sidste kop måske kan gøre underværker.

Hvordan ser jeres hverdags morgen ud? Er der ting I prioriterer frem for andet, ligesom jeg bare SKAL have min kaffe og min havregryn?

 

6 Comments
 1. Hvor er din to-go kop fin, mon den kan købes nede i Nespressos butik?

  Jeg får også ALTID havregryn med mælk i hverdagene. Lørdag derimod, der er jeg en sucker for brød! Gerne koldhævede morgenboller eller en croissant eller to 🙂

  1. Ja det skulle den kunne, den er hvert fald på webshoppen ☺️👌🏻
   Haha, samme her! Koldhævede weekendboller ❤️

 2. Jeg forstod heller ikke hvordan folk kunne lev uden morgenmad indtil jeg blev omkring de 15 og havde tøj krise hver morgen. Efterfølgerne blev det fordi jeg kunne sove en halv time længere og nu hænger den dårlige vane med ingen morgenmad ved, selvom jeg ikke længere sover den halve time ekstra. Jeg vil så gerne begynde med morgenmad igen men jeg synes det er virkelig svært at komme ind i den gode rytme

  1. Haha, fedt at tøjkrisen overtog tiden til morgenmaden 😂
   Det kan jeg faktisk godt forstå. Man har ligesom sin egen rytme og den kan jo være svær at bryde ☺️ Måske hvis man fandt noget morgenmad som man virkelig kunne glæde sig til at spise, at det ville være nemmere ☺️

 3. Jeg lever for min morgenkaffe! 😍
  Jeg vil forresten lige høre… Øjencremen… Er den god? Synes 350 er mange penge for 15 ml., men jeg døjer selv med lidt mørke rande under øjnene, og kunne godt tænke mig en god øjencreme, men synes lidt at det er en jungle, og nogle siger at øjencreme er penge ud af vinduet… Kan ikke rigtig finde ud af det… Hahah 🙈

  1. Samme her – kan slet ikke vågne før jeg får den, hvilket faktisk er ret skræmmende 😉

   Åh det kan jeg godt forstå, det ér en jungle. Men jeg er virkelig SÅ glad for den. Har skrevet lidt mere om den i indlægget her: https://www.ditteblog.dk/2018/03/beauty-favoritter-i-februar/ , hvor jeg også skriver at min har holdt i 4 måneder. Jeg er lige startet på en ny. Så den holder virkelig længe, da det er meget lidt man skal bruge. Jeg synes selv jeg kan se forskel efter at jeg er begyndt at bruge den og så er den bare så blød og lækker at smøre på det tynde hud man har under øjnene 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.