Hverdags Glimt #38

Ingen IKEA uden morgenmad.

Som I måske har set på min story, har vi haft bil hele weekenden. Det har været SÅ skønt med den frihed. Vi har været til gymnastik opvisning i Sønderjylland for at se mine niecer opvise, vi kørte forbi Kolding til et barsels besøg hos min veninde og så fik vi mulighed for at købe nogle ting i IKEA, som vi aldrig havde fået med hjem hvis vi var i bus. Bilen skal desværre afleveres i eftermiddag, så nu er det tilbage til at gå til alting.

Vi har i lang tid snakket om, at vi burde optimere vores garderobeskab en smule. Vi har i forvejen ikke meget opbevaring i lejligheden, så det er med at udnytte det der er. Vi købte derfor 4 nye skuffer til det brede skab, en lille skuffe til smykker, ure, bælter osv. og et par kasser til opbevaring. Jeg er så glad for resultatet.

Efter alt den organisering af soveværelset, endte det med nem mad fra Letz sushi. Yndlings.

Jeg har vidst mere eller mindre boet i min nye blazer fra Sofie Schnoor. Printet kan friske ethvert basis outfit op. Her med morgenkaffe en søvnig søndag morgen.

Barsels besøg hos Vera Vibe i Kolding ♥ Jeg havde bagt kanelsnegle ud fra verdens bedste opskrift som I finder her.

Vi har ikke været super heldige med vejret imens vi havde bilen. Vi havde nemlig håbet at vi kunne køre lidt rundt til alle de forskellige byer som I havde anbefalet i mit “flytte” indlæg her. Det var bare så vådt og tåget at vi udsatte den ide.

Var til et arrangement hos Pizza Propria. hvor der blev serveret Pizza Canotto, som er en særlig form for pizza, med stor fokus på dejen og især kanten. Det var virkelig den lækreste pizza oplevelse og jeg elsker Proprias lille lokale, som bare gør stemningen ekstra hyggelig.

Jeg har lavet billedvæg i Nova Møbler. Jeg er vild med at jeg har rimelig frie tøjler i butikken og gerne bare må gå i gang med de ideer jeg får.

Hverdags date med Casper og et vennepar, hos Din Vinbar i Jægergaardsgade, som nu har fået tapas på menuen.

Opfyldning af kapsler til min bedste ven 😉

Der har ikke været helt så meget tid foran computeren, men de nye stole er da blevet indviet til lidt blog arbejde.

Varm vand med citron. Et godt alternativ hvis man ikke er så meget til te, men gerne vil skære lidt ned på kaffen.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.