Daniel Silfen tasker: Hvad kan de forskellige modeller indeholde - Ditteblog

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de forskellige modeller indeholde

Indlægget indeholder reklame.

Jeg har fået et par spørgsmål til mine Daniel Silfen tasker og hvad de forskellige modeller egentlig kan indeholde. Derfor tænkte jeg at jeg ville lave et lille overblik over de tre mest populære modeller; Katrine, Emma og Holly.

Holly er den største og er virkelig rummelig. Jeg bruger den når jeg skal have ekstra ting med, udover mine almindelige nødvendigheder, som pung, nøgler og mobiltelefon. Den kan sagtens indeholde en lille vandflaske eller en termokop, et par høretelefoner og en håndcreme. I Amsterdam havde jeg mit kamera deri, i stedet for en flaske/kop.

Emma er efter min mening den perfekte hverdags taske. Den kan indeholder pung, mobil, nøgler, småting som læbepomader og en lille parfume og så er der endda plads til mine høretelefoner fordi de kan bøjes, eller mit kamera.

Katrine tasken er til hende der ikke har behov for mange ting i sin håndtaske eller til hende der bruger den som ekstra taske, ved siden af en shopper. Den kan nemlig kun indeholde det aller mest nødvendige. Pung, mobil (min 7+ kan lige klemmes ned) og nøgler. Jeg bruger den overraskende ofte på trods af dens lille størrelse, da jeg synes den er så cool. Hvis jeg har behov for at have mere med, har jeg bare et net med ved siden af.

Jeg håber det kunne give et lidt bedre indblik i hvor rummelige de forskellige tasker er, så I kan finde den der passer til lige netop  jeres behov. Pungen der hedder “Ida” kan findes lige her og de seje remme man kan tilkøbe til sine tasker, kan findes her.

Mit seje avocado cover er købt i Amsterdam, da vi spiste på The Avocado Show.

Læs også: Núnoo Tasker: Hvad kan de forskellige tasker indeholde

 

3 Comments
  1. Kommer du til at køre med en rabatkode igen på et tidspunkt snart? Nåede det ikke sidst, og pengene er ikke så store for tiden 😀
    Rigtig god dag,
    Hilsen Pernille

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.