Aarhus: Brunch hos Gorm's Pizza - Ditteblog

Aarhus: Brunch hos Gorm’s Pizza

Det er ikke så længe siden at jeg skrev om mit besøg hos Gorm’s pizza i Jægergaardsgade, hvor jeg var forbi til deres åbning. I søndags var Casper og jeg så tilbage for at prøve deres brunch og den fortjener i dén grad et helt indlæg for sig.

Italiensk brunch med pizza og æggekage serveret direkte ved bordet, så kan man næsten ikke bede om mere.

Brunchen er opdelt med en stor buffet med alverdens ost og pølse, tapenader, brød, ymer med rugbrøds drys, salater frugt osv. Det var virkelig det vildeste og lækreste udvalg.

Der er fri lemonade, juice, stempelkaffe og the med i prisen og så kan man tilkøbe nogle super lækre cocktails med bobler.

Det var svært at begrænse sig i buffeten, selvom vi havde in mente at der også skulle være plads til at smage en masse forskellige pizzaer.

Udover selve brunch buffetten, bliver der nemlig serveret helt friskbagte pizzaer direkte til bordet, så man får lov at smage en masse forskellige slags. Det samme gør sig gældende for æggekagen, som serveres i en støbejernspande ved bordet.

Lige som man tror at man har spist sig igennem hele buffeten og smagt på virkelig mange forskellige pizzaer, bliver der serveret den vildeste dessert pizza. Nutella, marshmallow, banan og ristede nødder. Det siger man selvfølgelig ikke nej til.

Brunchen serveres lørdag og søndag fra 9.30 til 15.00 og koster 195,- pr. mand.

Den bliver straks tilføjet til mine favoritter i min brunch guide til Aarhus.

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.