Valentins date med Moët og sushi - Ditteblog

Valentins date med Moët og sushi

Reklame for Moët & Chandon.

Nu er der ikke lang tid til Valentinsdag og vi har taget lidt forskud på vores valentinsdate, for at I også kan nå at planlægge jeres. Det betyder heldigvis bare at vi kan nå endnu en. Jeg synes ofte jeg hører at selve Valentinsdag får en del kritik i form af, at mange synes det er et opreklameret koncept. Jeg derimod siger aldrig nej tak til at fejre kærligheden eller til en date med Casper, så jeg synes egentlig at Valentinsdag er en god påmindelse om, at huske at fejre kærligheden til hinanden.

I samarbejde med Moët & Chandon havde jeg planlagt en hyggelig “stay in” valentinsdate for Casper i weekenden. Man behøver jo ikke at tage ud for at fejre kærligheden, hvis man synes det er lidt for kliché sammen med alle de andre par d. 14. februar. Jeg havde i stedet bestilt en valentins menu fra Tapashi, som vi kunne nyde fra sofaen sammen med den klassiske Moët & Chandon Rosé Impérial champagne. Den er netop kommet i en limited edition udgave, som går under navnet “Unconventional love”. Det handler altså om at gøre noget der er anderledes.

Rosé champagnen var virkelig god sammen med både sushien og tapas retterne, og jeg tror næsten at vi kommer til at lave et lignende setup på den rigtige valentinsdag. Vi har hvert fald endnu en flaske på køl.

Udover at bestille ens favorit takeout kunne en anden ide til en anderledes valentinsdate være, at lave en lækker hjemmelavet champagne brunch og overraske kæresten eller måske veninden med. Rosé champagnen er så let og frisk at den ville være perfekt til formålet.

Man kunne også tage en tur på skøjtebanen en sidste gang inden den lukker ned. Det ved I nok at jeg vil holde mig fra efter mit sidste stunt, men det kunne altså være en ret fin valentinsdate. Medbragte snacks og champagne gør de fleste oplevelser lidt ekstra hyggelige.

Husk at en valentins date ikke behøver være mellem et kærestepar. Man kan sagtens overraske sin bedste veninde med en lyserød flaske, et par tøsefilm og en pose bland selv slik. Det ville jeg hvert fald ikke selv have noget imod.

Har I mon planer om at lave noget anderledes på Valentinsdag med jeres kærester eller veninder? ♥

 

GemGem

GemGem

3 Comments
  1. Svarer lige her også hvis nu andre har samme spørgsmål ☺️ Så fik jeg input fra Moët – og lige præcis den limited edition udgave af flasken, vil kun blive solgt via udvalgte barer/restauranter, men den klassiske udgave af Moët & Chandons Imperial Rosé Champagne (der er præcis samme indhold, som i Limited Edition-flasken) kan købes i de fleste specialiserede supermarkeder og vinforhandlere. Heriblandt også Salling?

 1. Fedt pointe med at Valentinsdag ikke kun bør være forbeholdt kærestepar!
  Som du også nævner er det trods alt en opreklameret dag, men en dag som vi alligevel kan lære lidt af.
  Det bliver hurtigt cliché agtigt med gaverne, og jeg synes helt klar at fokus skal være på nærvær og kærligheden til hinanden.

  Jeg selv lige skrevet et lille indlæg med tips til en god hjemmeaften på Valentinsdag.
  https://hanlab.dk/valentinsdag-med-fokus-paa-naervaer/
  Den lægger bolden over på mændenes side, men jeg tror helt bestemt, at man som kvinde også kan tage initiativ.
  Måske inspiration til din valentinsdag i år? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.