Sommerferien er bestilt – Med jeres gode råd til destinationen

Vi har bestilt ferie! Det tog en lidt anderledes drejning end hvad jeg meldte ud i dette indlæg, hvor I var så søde at komme med en masse inputs og dele ud af jeres erfaringer omkring Thailand og dét at rejse i lavsæsonen. Det hjalp virkelig meget. Jeg blev hvert fald en del klogere på fordele og ulemper ved at rejse til Thailand om sommeren.

Selvom I var mange der sagde at det kunne man sagtens, så var I også flere der skrev, at vi burde kigge lidt nærmere på Bali, nu hvor det var drømme destinationen. Jeg har virkelig drømt om at rejse til Bali i mange år, så da flere skrev at det ikke nødvendigvis ville blive meget dyrere, begyndte jeg igen at tjekke Bali frem for Thailand.

Nu er vi faktisk endt med at have booket sommerferie til Bali! Jeg kan slet ikke forstå at jeg endelig skal opleve det jeg har drømt om så længe. Det er først til September, så det bliver en noget senere sommerferie end vi først havde tænkt, men så kan vi måske holde en enkelt uge i Danmark i starten af sommeren.

Vi skal afsted i 16 dage hvor vi både skal bo i Ubud, Sanur og på Gili. Hotellerne er booket hjemmefra og det samme er alt transport mellem stederne. Resten ligger os helt frit for. Jeg skal til at gennemlæse nettet for Bali guides, men hvis I har nogle tips, så hold jer endelig ikke tilbage.

Lige nu er Casper og jeg på vej mod Amsterdam og jeg har faktisk fødselsdag i dag. Jeg har booket en enkelt hotel overnatning til i nat og ellers skal vi besøge og bo hos Caspers søster, som bor lidt uden for Amsterdam. Jeg har ikke planlagt noget herinde før på søndag, så kig med på Instagram i stedet for ♥

6 Comments
 1. Fedt at i alligevel endte med Bali! Det er også total drømmedestination her.
  Tillykke med fødselsdagen og rigtig god tur til Amsterdam.

 2. Hvor lyder det bare spændende med en tur til Bali. Drømmer også selv om at rejse dertil en dag, så jeg må lige følge med i jeres rejse, når den tid kommer (:

 3. Hejsa 🙂
  Hov kan da se at i allerede havde besluttet jer. Jeg skrev et indlæg på et andert indlæg.
  Rigtig god tur til Bali.. Der er dejligt.. 🙂 Og personligt synes jeg at det er ekstra fedt at komme til en destination som man sådan rigtig længe gerne har ville opleve. Så fedt at du valgte Bali synes jeg. Så er du sikkert ekstra spændt 🙂
  Hilsen Maja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.