OOTD: Klassiske chelsea støvler og en rabatkode

Indlægget indeholder reklame.

Det blir et hurtigt hej fra mig idag, da jeg skal direkte tilbage under dynen. Jeg er ikke på toppen og jeg har ikke i sinde at blive syg 4 dage før vi skal til Amsterdam, så nu får den bare alt hvad den kan trække af sofatid og afslapning.

Egentlig vil jeg bare vise jer mine nye støvler fra Shoe The Bear. Klassiske chelsea støvler i den fineste brune ruskind. Sådan nogen har jeg virkelig manglet i en evighed. I kan finde dem på webshoppen lige her.

Støvlerne har været lækre at gå i lige fra dag 1, så ikke noget med vabler eller en masse småture for at gå dem til. Jeg har brugt dem i mange timer på arbejdet uden problemer. Så rart.

Jeg har fået lov at dele en rabatkode til jer, hvor I kan få -20% på hele Shoe The Bears webshop, ved at bruge koden ditteblog20. De har virkelig fået mange fine forårs nyheder. Jeg har også klikket de her hjem, som jeg glæder mig til at vise jer i brug og så tror jeg de her skal være mine bryllupssko, når min bror skal giftes til maj. Er de ikke skønne?

Nå, tilbage under dynen med mig. Håber I får en dejlig søndag ♥

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.