Hverdags Glimt #35 – Ditteblog

Hverdags Glimt #35

Indlægget indeholder reklame.

Hverdags glimt fra den seneste uge, der blandt andet bød på et glædeligt gensyn med Michelle, efter at hun var tilbage fra Vietnam. Vi spiste lækker frokost på Langhoff & Juul.

Den lyserøde sweatshirt er en ny favorit fra Soft Rebels. Lige nu har de en giveaway kørende på deres Instagram, hvor man kan vinde den i en valgfri farve.

Mine nye høretelefoner fra Urban Ears. De er trådløse hvilket er så rart både når man bruger dem udenfor eller render rundt med dem derhjemme. Lige nu kan man få to par for én pris. De findes også i lyserød (!) men de var desværre udsolgte da jeg bestilte mine.

Fik I læst indlægget med de fine stager fra JENSENplus? Jeg har netop lige sendt de fleste stager tilbage, da de desværre kun var til låns. Må starte min samling asap.

Et hurtigt outfit billede i kulden, med skjorte fra Bloomers, sko og bukser fra Ganni og taske fra Núnoo.

Jeg har de bedste mennesker omkring mig, som støtter når alt ikke går helt som det skal. Blomster leveret til døren er altså det bedste ♥

Absolutte yndlings rester og altid en glædelig overraskelse når det findes frem fra fryseren; Chili sin carne.

Jeg har haft min første rigtige arbejdsuge i Nova Møbler og jeg blir simpelthen så inspireret til at lave om derhjemme, når jeg går rundt blandt alle de fine boligting.

Søndags brunch med svigermor på Café Gran i Horsens.

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.