Interiør: De smukkeste messing stager - Ditteblog

Interiør: De smukkeste messing stager

Reklame for JENSENplus.

Jeg blev for nyligt præsenteret for disse virkelig smukke lysestager, som er lavet i massiv messing. Når man først får dem i hænderne er man ikke i tvivl om kvaliteten, de er nemlig virkelig tunge på trods af deres forholdsvis lille størrelse. De er så elegante samtidig med de er moderne og funktionelle og så er det stager man kan have i rigtig mange år.

Stagerne fås i tre forskellige design JP101, JP102 og JP103. Modellerne JP101 og JP102 tilbyder to funktioner i ét design. De to lysestager har nemlig et vendbart design, hvor både fyrfadslys og lange stearinlys kan placeres i stagerne.

Udover de forskellige design muligheder er der også forskellige størrelser. Så når først man har købt en enkelt kan man roligt begynde at planlægge samlingen og ønske sig flere. Jeg synes hvert fald de kan noget helt særligt når de står flere sammen og jeg skal bestemt have dem på mine ønskelister fremover. De fleste her har jeg nemlig lånt for at kunne vise jer, hvor smukke de er i massevis.

Med tiden vil stagerne få en naturlig patina, ligesom alt andet messing. Man kan vælge at pudse dem regelmæssigt så de beholder den elegante glans, eller man kan lade dem ældes og få et råt udtryk. Jeg har stadig ikke helt besluttet mig for hvad jeg vil gøre med mine.

De kan bruges overalt i indretningen. Hvis man kun har en enkelt eller to kan de evt. stilles i et stilleben med nogle andre ting, som en plante eller en lille vase. De kunne også være virkelig fine i en vindueskarm. Så anvendelige.

Er I mon lige så begejstrede som jeg? ♥ JENSENplus har udover stagerne også mange andre virkelig fine ting til boligen. I kan følge med hos dem på Instagram under @jensenplus.

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.