Bryllupsgæst 2018 – Ditteblog

Bryllupsgæst 2018

Min bror skal giftes i år! Nærmere bestemt til maj, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at deltage i et sommer bryllup. Jeg er selvfølgelig allerede begyndt at tænke over hvad jeg skal have på og jeg er ret sikker på at det bliver noget langt, farverigt og sommerligt, når nu det er i maj måned.

Jeg er også ret sikker på at jeg skal ud og have noget nyt, så nedenfor har jeg fundet lidt bud på nogle festlige sommerkjoler. Måske I også er så heldige at I skal til et sommer bryllup?

Reklamelinks: GANNI kjole // GESTUZ kjole // CUSTOMMADE kjole // VANESSA BRUNO kjole // DECADENT clutch // SHOE THE BEAR moules // SHOE THE BEAR pumps

Jeg er også begyndt at tænke på hvad Casper skal have på. Ikke at han ikke selv er det, men jeg kan jo godt lede ham lidt på vej, ikke? Jeg gad altså godt se ham i sådan et flaskegrønt jakkesæt, med bare ankler og loafers. Skoene skal der helt sikkert noget overtalelse til.

Reklamelinks: SELECTED blazer // BOSS loafers // RALPH skjorte // SELECTED bukser

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.