Nespresso Creatista Plus – Derfor er vi gået tilbage til Nespresso

Indlægget indeholder reklame.

Efter ca. et år uden, er vi nu gået tilbage til at have en Nespresso maskine. Vi savnede simpelthen det enkle system.

For et par år siden havde vi den mindste Nespresso maskine man kan få og da vi fik lyst til at opgradere den, blev Nespresso mærket skiftet ud med en Espresso maskine. Desværre blev vi aldrig rigtig glade for den løsning, selvom vi begge godt kan lide at nørde med kaffe. Nogle gange er det bare rart at kunne trykke på en enkelt knap, og så få en rigtig god kop kaffe, uden at skulle bruge en masse tid på det. Så kan man eksperimentere med bryggemetoder i weekenderne når man har tiden.

Den nye Creatista Plus, som vi har fået nu, er lidt en mellemvej. Den har nemlig et super enkelt kapsel system, som man kender det fra de andre Nespresso maskiner, men her kan man, via et display, vælge hvilken slags kaffe man vil have. Vil man have Lungo, Cappuccino, Latte eller f.eks. en flat white.

Når man har brygget selve kaffen kan man indstille mælketemperaturen. Man sænker damprøret ned i mælkekanden hvorefter den laver den perfekte tekstur, uden at man skal tænke på at holde kanden i en bestemt vinkel (som man skal ved en espresso maskine, for at få den rigtige tekstur). Det gør maskinen perfekt til at eksperimentere med latte art.

Vi er begge blevet så glade for maskinen og er i fuld gang med at afprøve en masse forskellige kapsler. Den er virkelig et godt bud, hvis man ønsker god kvalitetskaffe og forskellige kaffe typer, men stadig gerne vil have et enkelt system.

I kan finde maskinen lige her.

2 Comments
  1. Tak for et godt indlæg – vi overvejer netop en ny kaffemaskine 🙂 Vi har en gammel nespresso pt.
    Når man har lavet kaffen, hvordan gør man så med mælken? Altså er det efter opskrift fx hvor varm mælken skal være i en flat white samt mængden af mælk – eller er det noget man selv bestemmer?

    1. Mælken er indstillet efter hvad der er “optimalt” til hver enkelt slags kaffe. Men man kan sagtens ændre det nemt. Vi vil fx gerne have den lidt varmere i en latte end hvad den er forud indstillet til. Mængden hælder man selv op i kanden – der er en minimum og en maximum linje at gå efter 🙂
      Det er VIRKELIG simpelt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.