Hverdags Glimt #30 – Ditteblog

Hverdags Glimt #30

Mine hverdags glimt har været lidt sporadiske på det seneste, men jeg tænker at de er tilbage hver mandag fra nu af, så det igen bliver et fast tilbageblik på ugen der er gået.

Det er stadig lidt begrænset hvad jeg foretager mig, grundet mit brækkede håndled. Jeg har nemlig stadig meget ondt hvis jeg en dag har været lidt for meget på farten, så de fleste dage bliver brugt hjemme uden for meget aktivitet.

Så glad ser man ud første gang man er kommet i rigtig tøj og skal ud fra sin sygdoms hule. Det var før jul hvor vi skulle til julefrokost med Caspers familie. Outfittet kan I finde her.

I juledagene fik vi afprøvet den nye Letbane, da vi skulle til kontrol på sygehuset. Desværre endte vi ikke i en vogn med Jørgen Leths stemme, så det må vi have tilgode.

Nytårsaften blev holdt hjemme, kun Casper og jeg. Vi trængte begge til en stille og rolig aften, så vi lavede god mad og spillede masser af brætspil.

Jeg overvejer at lave et indlæg med vores nytårs menu. Er der mon stemning for det? Så ligger den hvert fald klar som inspiration til næste år.

Vi har endelig modtaget vores nye seng fra Sengespecialisten, som jeg glæder mig til at fortælle mere om. Først skal madrasserne soves til og det er altså ikke den værste opgave at få.

Et af mine mål for 2018 er som jeg skrev her, at starte til Yoga. Jeg var derfor til åbningsevent hos YOSTUDIOS i deres nye lokaler i Scandinavian Center i lørdags. De har virkelig fået skabt det fineste univers og jeg glæder mig sådan til at starte, så snart mit håndled tillader det.

Der har endelig været tid til at mødes med Michelle igen. Faktisk to gange i sidste uge. Det kom der to nye steder til min Aarhus kaffe guide ud af.

Jeg trængte til lidt nye planter i lejligheden, så jeg tog forbi mit yndlings sted når der skal handles planter på budget.

Jeg tog også forbi Blomst Design på Frederiks Allé. Der er priserne lidt højere, men man bliver loadet med inspiration og jeg elsker at komme der, da der altid er nye finurlige planter, som man ikke har set før.

Endnu et mål for 2018 – at se mine veninder mere. Dermed en hyggelig sushi date på Letz Sushi, med to søde damer som jeg har læst til sygeplejerske med, for efterhånden mange år siden.

Søndag tog Casper og jeg til Kolding, hvor en anden af mine veninder er flyttet ned, sammen med hendes kæreste og kommende baby. Jeg blev muligvis en lille smule forelsket i byen og kunne faktisk godt se nogle fordele i, at bo der midt imellem Caspers og mine forældre.

 

2 Comments
 1. Kolding er SÅ dejlig, så her kan i trygt overveje at flytte ned 🙂
  Dog mangler vi lidt nogle flere kaffesteder/cafeer og restauranter. Men det er jo også svært at hamle op med Århus på det punkt 🙂

  1. Min veninde og jeg var på Bröd, tror jeg den hed. Den var altså fin. Men nej du har ret i, at udvalget ikke er så stort 😉
   Godt at høre at Kolding er en dejlig by 🙂
   KH

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.