Den smukkeste plantebog og nye planter til lejligheden – Ditteblog

Den smukkeste plantebog og nye planter til lejligheden

En af mine julegaver var plantebogen “Green Home Book” (reklamelink). Den er både virkelig fin som en “coffee table book” og så er den meget anvendelig, hvis man går op i hvordan ens forskellige planter skal passes.

Der er nemlig små guides til alle planter, med hvordan de skal vandes, gødes osv.

Derudover er der også mange virkelig fine boliger i, så jeg bliver super inspireret hver eneste gang jeg bladrer i den. Faktisk så meget at jeg selv måtte tilføje et par nye planter til lejligheden den anden dag.

Jeg købte blandt andet denne “mini monstera” hos Blomst Design på Frederiks Allé. Med tiden bliver den til en hænge plante, som kan blive mere end 3 meter lang.

Hos Langenæs blomster købte jeg denne bregne med de fineste støvede grønne blade.

Jeg måtte også have lidt forår ind i lejligheden, i form af et par forårsløg.

Sidst men ikke mindst købte jeg en “Perler på snor”, som jeg elsker, men som jeg desværre har virkelig svært ved at holde i live. Jeg har forsøgt flere gange. Jeg vander den i underskålen, da “perlerne” ikke må blive våde, men alligevel dør de altså gang på gang. Har I mon andre fif?

 

6 Comments
  1. Min perler på snor var engang virkelig tæt på at dø af overvanding. I dag vander jeg den næsten aldrig. Måske 1-2 gange om måneden her om vinteren, og den stortrives! 🙂

    1. Ejj der er håb forude så! Virkelig godt at høre 🙂 Men min begynder nemlig allerede nu efter et par dage at se lidt tør ud på nogle af perlerne, og jeg har sket ikke vandet den. Men måske den lige skal komme sig efter at være blevet plantet ud i en potte..

  2. jeg har drabt mit antal af perler på snor, selvom min blomster dame siger at de er det nemmeste at passe.. så jeg følger også lige med for at se nogle fif

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.