Velkommen til min nye blog hos Buzzanova

Det er vidst på tide at jeg kommer med en lille opdatering på, hvorfor min blog pludselig ser helt anderledes ud. D. 1. december er jeg nemlig skiftet fra Bloggers Delight til Buzzanova netværket. Hoved årsagen til skiftet var at jeg følte mig ret så uinspireret da jeg bloggede i det gamle design. Jeg var træt af de store banner reklamer og den gamle traditionelle måde at læse blogs på. Altså hvor alle indlæg bare kommer lige efter hinanden, i en lang række. Der har selvfølgelig også været nogle andre grunde til at jeg valgte at opsige min kontrakt hos BD, men designet var som sagt det afgørende.

Nu har Buzzanova folkene bygget denne nye seje blog til mig. Den er opbygget mere som et online magasin, end en traditionel blog. I kan stadig finde de nyeste indlæg på forsiden, men der er også en masse andre indlæg, som forhåbentlig indbyder til, at I får lyst til at klikke jer rundt på siden, når I har læst det nyeste.

Der er f.eks. en sektion med “Populære indlæg”, som er nogle af de mest læste indlæg på bloggen. Det vil typisk være guides som opdateres løbende og som derfor kan være relevante at tjekke ud med jævne mellemrum.

Derudover er de mest populære kategorier også indelt på forsiden. Det betyder at I hurtigt kan finde indlæg inden for “Aarhus”, “Rejser og guides”, “Madplaner” osv.

I sidebaren kan I se om der er kommet nye indlæg på OH SO MEDIA, og klikke jer direkte derind. (Den er forresten ved at blive opdateret og er derfor lukket lige nu).

Jeg håber virkelig at I synes om rammerne for min nye blog og at I får lyst til at tjekke den ud via en computer. Det er vidst begrænset hvor meget man kan se layoutet på mobilen.

Hvis der er noget der er irriterende eller der er noget I savner, så må I endelig skrive en kommentar, så kigger jeg på det med det samme.

Jeg glæder mig helt vildt til at blogge herinde fremover ♥

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.