Skønheds favoritter: Karmameju produkter – Ditteblog

Skønheds favoritter: Karmameju produkter

Indlægget indeholder reklame.

Hvis der stadig sidder nogen der ikke har færdiggjort jule ønskelisten, så vil jeg lige komme med et par beauty favoritter fra min badeværelses hylde. Det er ikke så længe siden at jeg var til et blog event med Karmameju, hvor vi fik mulighed for at teste et par af deres produkter. Siden da er jeg blevet mere eller mindre afhængig af flere af dem.

Øjencremen og ansigtscremen er for mig fuldstændig uundværlig.
Ansigtscremen er så blød og fugtgivende og så skulle den reducere fine linjer, hvilket jeg virkelig begynder at få behov for.

Øjencremen er deres nyeste produkt som gør den fine hud under øjnene blød, glat og ensartet og som mindsker mørke rande. Den er virkelig skøn og jeg kan mærke det med det samme hvis jeg en dag har glemt at bruge den.

Jeg er stadig ved at få skabt mig en rutine omkring tør børsten. Den skal bruges på kroppen inden bad og jeg må indrømme at jeg ofte glemmer det. Men den fjerner de døde hudceller og bidrager til at reducere og modvirke appelsinhud, hvilket jeg også begynder at få brug for. Ja det er hårdt at nærme sig de 30.

Deres balm er seriøst en life saver. Den kan bruges som læbepleje, i hårspidserne og som shine på kindben og under bryn, til tørre hænder, albuer og fødder, som aftershave og aftersun i stedet for vaseline, og som fly/natmaske. Jeg har den altid på mig og bruger den især til læberne nu hvor der er blevet så koldt udenfor.

FIND MINE FAVORITTER HER:

Tørbørste

Øjencreme

Ansigtscreme

Balm

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.