OOTD: Ganni Dunjakke

God mandag morgen.

Jeg håber I har haft en skøn weekend. Min har været ikke-eksisterende, da jeg har arbejdet begge dage, så jeg er en smule træt i dag. Heldigvis kan jeg se frem til to sommerhus dage på torsdag og fredag, hvor jeg endelig kan holde helt fri og koble af med gode veninder.

I dag står på forberedelse af en masse blog ting, da jeg skal arbejde enormt meget de næste par uger, så jeg prøver lige at være lidt på forkant.

Jeg tjekkede egentlig ind for at vise jer min nye jakke. Jeg kunne ikke få den ud af hovedet efter at jeg så den i Gannis nyhedsmail. Den består jo af mine to yndlings farver og samtidig er den super varm og faktisk ret praktisk. Lige sådan en jakke jeg mangler, til de dage hvor vinden blæser lige igennem min uld frakke. Casper kom mig til undsætning og spurgte om jeg ville have den i før-julegave og det tilbud kunne jeg altså ikke modstå.

Jeg elsker de lyserøde detaljer på lynlåsen og foret indvendig og i hatten. Når det er rigtig koldt har den en elastik kant indeni, som man kan knappe omkring en, så den lukker helt tæt for vinden.

Er den ikke fin? ♥

Indeholder reklame links: GANNI jakke // INWEAR kjole // NUNOO taske // FIVEUNITS bukser // GANNI støvler

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.