Hverdags Glimt #27

Sidste uge bød på det lækreste blog event med Urtekram. Det blev afholdt på en af mine yndlings caféer i Aarhus, nemlig Greenilicious. Se lige en lækker menu vi fik serveret. Deres græskar suppe er den bedste.

Jeg fik tilsendt November boksen fra Snack Mover, der er en snack box på abonnement med sundere snacks. Jeg sidder faktisk og snacker den fine lyserøde bar lige nu – mmmh. De snacks der er i boksen er oftest importeret fra udlandet (EU), for at det ikke er mærker man bare ville kunne købe i sit eget supermarked.

Jeg har virkelig forberedt indlæg og billeder på livet løs, da jeg skal arbejde rigtig mange timer i december og derfor ikke er hjemme i dagtimerne imens det er lyst.

Michelle og jeg var forbi Café Nero for at tage billeder af de lækre italienske burgere, til denne giveaway.

Vi begynder at kunne mærke at vi snart lukker i Companys i Bruuns. Vores ene kollega er stoppet og vi var derfor forbi for at sige farvel og spise lækre flødeboller.

GHD har afholdt event i Aarhus og jeg var forbi for at få lavet de fineste krøller i mit ultra glatte hår. Kjolen er ny og er fra Gestuz (reklamelink).

Jeg har testet disse ansigtsmasker fra Skin Republic. Jeg elsker virkelig ansigtsmasker og disse er ingen undtagelse. De kan blandt andet købes hos Boozt.

Fredag afholdte Michelle og jeg en lille OH SO MEDIA julefrokost hvor vi spiste det lækreste mad på Tapashi. Tapas og sushi i en skøn forening og selvfølgelig med lækre cocktails til.

Weekenden stod som sagt på arbejde og efter at jeg havde stresset rundt lørdag morgen, for at blive klar til at gå kl. 9.30, fandt jeg ud af at jeg først skulle møde kl. 11. Pludselig kunne jeg nå en morgenmad med Casper på Emmerys og samtidig få mit blodtryk lidt ned igen. Det var lige oveni en blog flytning der drillede og en deadline på et sponsoreret indlæg, så 1,5 time ekstra var virkelig guld værd.

Lørdag aften havde vi bestilt mad fra Nord Gourmet på Aarhus Streetfood. Vi havde bestilt via Takeout.dk app’en, som tilbyder premium takeaway. Virkelig lækkert.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.