Ganni look-alike strikhue – Ditteblog

Ganni look-alike strikhue

Jeg havde syge-besøg igår, af min søde veninde Anna. Hun havde den fineste hjemmestrikkede hue med til mig og som I måske kan huske, har hun tidligere strikket den smukkeste “Ganni” strik til mig. Dét indlæg blev vældig populært, så jeg tænkte at jeg også lige ville dele tippet om denne Ganni look alike hue. I kan finde den “rigtige” her, hvis I ikke ved hvad jeg snakker om. Den koster 800,-…

Jeg synes den her er mindst lige så fin og så elsker jeg at den er hjemmelavet. Opskriften er fra Olinesmor og den er helt gratis. Farverne Anna har brugt er lyslilla (4050) alpaka fra Drops og hvid mohair fra Drops.

Hvis I mangler inspiration til strikke- og hækle projekter, kan jeg kun anbefale at følge min veninde på Instagram (@annaoxlund). Hun laver så mange fine ting ♥

 

1 Comment
  1. Vildt at en Ganni hue kan koste så meget, og heldigt for dig med så kreativ en veninde, der lige ved hva du kan li ?
    Tror du jeg må dele billedet af hendes hue i min strik gruppe ? Især nu hvor opskriften ligger gratis hos #olinesmor ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.