En julegave til mig selv og lidt om vores juleplaner – Ditteblog

En julegave til mig selv og lidt om vores juleplaner

Jeg har købt mig selv en julegave. Eller en “jeg skal ikke længere arbejde i Companys gave”, kan vi også kalde den. Det ville jo næsten være synd ikke at bruge personale rabatten en sidste gang, inden vi lukker til nytår, ikke?

I fredags klikkede jeg således disse seje støvler hjem. Det var før brækket håndled, for de er altså ikke særligt praktiske at komme i, med kun en brugbar hånd. Heldigvis går Casper også på juleferie i dag, så jeg ikke længere skal klare mig helt selv, så i morgen tænker jeg at de skal tages rigtigt i brug når vi skal til julebrunch hos Caspers far.

Men er de ikke seje, støvlerne? De fås også i lyseblå.

Apropos julegaver så har det virkelig været begrænset hvad jeg skulle købe i år. Selvfølgelig en gave til Casper, som I kommer til at høre mere om når han har fået den… Men da jeg skal holde jul med Caspers familie, har vi valgt ikke at give julegaver i min familie i år, udover den pakkekalender jeg lavede til mine forældre. Det har jeg det faktisk virkelig godt med og jeg kan fornemme rundt omkring på de sociale medier, at flere og flere vælger julegaverne fra, til fordel for at fokusere på samværet med familien. Er det mon noget I har overvejet?

Vi skal holde jul på Mols i Caspers bedsteforældres sommerhus og jeg tror vi blir 10 i alt. Det er første gang jeg ikke holder med mine forældre, udover det år jeg arbejdede som sygeplejerske juleaften, så det blir lidt specielt men helt sikkert virkelig hyggeligt.

Første juledag skal vi spise frokost hos Caspers mor i Horsens, hvorefter vi tager toget mod Sønderjylland og er sammen med min familie indtil d. 27. Den 26. kommer alle mine søskende nemlig hjem til julefrokost.

Jeg håber at I får tid til at kigge herind på søndag, da I stadig har 4. og sidste adventskonkurrence tilgode. Jeg lover at det er noget godt…

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.