Den perfekte julegave til ens mor - Ditteblog

Den perfekte julegave til ens mor

Reklame for NEYE.

I torsdags var jeg forbi Neye for at finde den perfekte julegave til min mor. Hun er sådan en der aldrig ønsker sig noget særligt, af frygt for at ønskerne er for dyre og at de derfor skal ruinere mig. Samtidig sætter hun altid andre foran sig selv, så selvfølgelig skal hun have noget ekstra lækkert og noget som kun hun kan få glæde af. En lækker taske, som hun kan have i mange år. Jeg gik derfor efter noget klassisk, men alligevel med nogle fine detaljer.

Jeg faldt over denne shopper i ruskind, med de fineste snake detaljer på remmene. Den er rummelig, tidsløs og den passer til alt i garderoben. Den findes i forskellige størrelser, men jeg synes at den jeg har valgt, fungerer godt som en hverdags taske.

Udover tasken fandt jeg også den lille pung. Det er egentlig en makeup pung, men man kan sagtens have en lille kortholder, sin mobil, en læbepomade osv i, så man altid har styr på de vigtigste småting, i stedet for at de ligger løst i den store taske.

Nu glæder jeg mig bare til at hun skal have taskerne.

Vi holder desværre ikke jul sammen i år, da jeg for første gang skal holde jul sammen med Caspers familie. Vi skal holde det i hans bedsteforældres sommerhus på Mols, hvilket jeg tror bliver så hyggeligt. Så må min mor vente til d. 25. med at få hendes nye taske.

Hold øje med min Instagram, hvor I snart kan vinde samme setup af de fine tasker.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.