AARHUS: Italiensk, social dining på Basso

cafe-anbefaling-aarhus spisested-aarhus restaurant-basso
I mandags var Casper og jeg på en lille hverdags date, der bød på intet mindre end 13 serveringer. Vi var forbi Restaurant Basso i skolegade og jeg har sådan glædet mig til at dele vores oplevelse med jer. Det var nemlig SÅ godt!

Konceptet er “Social Dining”, altså dele retter (hvilket jeg eeeelsker), inspireret af den italienske madkultur.

basso-skolegade
Jeg havde lidt udfordringer med at tage billeder af den lækre mad, da der var meget mørkt i restauranten om aftenen, men jeg håber at I alligevel kan få en fornemmelse af, hvor lækkert det hele var. Vi fik som sagt 13 retter og det var kokken der sammensatte retterne ud fra menukortet. Jeg havde dog et lille ønske om at smage risottokuglerne, som de heldigvis var så søde at efterkomme, og de var lækre!

Der var MEGET mad, så næste gang skal jeg måske bare gå efter 10 retter, selvom der ikke er nogen af retterne jeg havde lyst til at undvære.

bassospisested-aarhus-anbefaling restaurant-aarhus13-retterspiseguide-aarhus
I dag var jeg lige kort forbi restauranten for at tage et par billeder i dagslys. Jeg var nemlig meget betaget af deres indretning og valg af farver. Er der ikke bare fint? Jeg håber I har fået lyst til at prøve stedet næste gang I skal ud at spise noget god mad.

restaurant-anbefaling-aarhus
Jeg synes priserne er meget fair i forhold til hvad man får. 13 serveringer koster 498,- og 10 serveringer 398,-. Vi valgte ikke at få vin menu til, da det var en hverdag og vi begge skulle tidligt op dagen efter, men vi fik et enkelt glas vin hver. Næste gang må jeg prøve den fulde oplevelse med vin menu, det gir nu lige noget ekstra.

basso-aarhus
Husk at I altid kan finde inspiration til spisesteder i min spiseguide til Aarhus.

3 Comments
  1. Jeg må indrømme, at jeg var ret skuffet efter mit besøg der. Jeg havde læst flere steder på blogs, at stedet skulle være fantastisk. Jeg synes dog slet ikke, at det levede op til mine forventninger.
    Jeg fik de 10 retter og vil give credit for snacksne, de var virkelig gode. Men resten var mere eller mindre middelmådigt og ikke noget, der har brændt sig fast i hukommelsen. Derudover vidste tjeneren intet om den vinmenu, som han skænkede, hvilket virker useriøst for en restaurant som søger at promovere sig på at være en udsøgt restaurantoplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.