Aarhus: Her skal I spise (smuk) morgenmad i weekenden – Ditteblog

Aarhus: Her skal I spise (smuk) morgenmad i weekenden

smoothiebowl-ffood
Et af mine favorit steder når det kommer til smuk (og virkelig god) morgenmad i Aarhus, har fået en smoothiebowl på menukortet. Det er Ffood på Vesterbrotorv. Vidste I forresten godt at man bare udtaler det Food? Det var nyt for mig indtil Michelle og jeg var forbi i torsdags. Kommer nok stadig til at sige F-food hver gang jeg skal fortælle folk om deres smukke nye bowl.

morgenmad-aarhus
Tilbage til bowlen, så var den både smuk, god og virkelig mættende. Den har en bund af den lækreste chiagrød, efterfulgt af smoothie og toppet med de lækreste ting som chokolade, bær, granatæblekerner, figner, mandler, frysetørret hidbær, æble, banan osv. Det var SÅ lækkert!

ffood-aarhus
Hvis I ikke kan lokke kæresten med på sådan en Insta bowl, så kan deres brunch virkelig også noget. Bowlen koster forresten kun 50,-

smoothie-bowl-aarhus
Læs hele min brunch guide til Aarhus.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.