Aarhus: En helt særlig restaurant oplevelse hos Morena Mia – Ditteblog

Aarhus: En helt særlig restaurant oplevelse hos Morena Mia

Indlægget indeholder reklame.

Onsdag bød på hverdags luksus i form af den vildeste restaurant oplevelse jeg endnu har prøvet i Aarhus. Jeg var nemlig sammen med et par andre Aarhus bloggere forbi Restaurant Morena Mia for at prøve deres “Lange rejse”. En 9 retters menu med spanske råvarer, som fusioneres med resten af verden. Vi fik udleveret pas og boardingkort hvorefter der ventede os en “rejse” rundt omkring Spanien, Colombia, Mexico, Peru, Japan og tilbage til Danmark. Vi fik en dertilhørende vin menu der både bestod af cava, rødvin og en øl, der komplimenterede maden så godt.

aarhus

Morena mia forstår virkelig at lege med udtrykket af maden. Her er det sortfodssvin i forklædning som danske æbleskiver.

spseguide

Jeg havde lidt besvær med at tage så smukke billeder som maden fortjener, da det var meget mørkt i restauranten, men jeg håber at I alligevel kan se hvor specielt og smukt alt maden var anrettet.

spiseguide-aarhus

restaurant

morena-mia-aarhus

Selv toilettet var udsmykket så smukt med gamle spejle i guld over alt på væggene.

gourmet-mad-aarhus

morenamia

morrena-mia

Man kan vælge en lang rejse som den vi var på, med 9 forskellige retter til 585,- og så kan man vælge en kort rejse, med 5 retter, for 375,-. Jeg vil klart anbefale at vælge den lange, da jeg synes man får virkelig meget lækker mad for pengene og fordi det er en helt oplevelse i sig selv, med de forskellige rejser.

restaurant-aarhus

Før Michelle fortalte mig om stedet, havde jeg ikke hørt om det og det er så ærgerligt, for det sted fortjener virkelig alt den opmærksomhed det overhovedet kan få.

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.