Når man har shoppestop må man finde de gamle (basis) favoritter frem – Ditteblog

Når man har shoppestop må man finde de gamle (basis) favoritter frem

img_0938

Et shoppestop som det jeg skrev om her, er faktisk en god måde at få afklaret om man har nogle gode basis ting i sin garderobe. Så behøver man nemlig slet ikke shoppe hver måned. Indrømmet så synes jeg da allerede efter 10 dage med projektet, at det kunne være rart med lidt nyt, men det har samtidig fået mig til at sætte pris på de ting som stadig gør mig glad, efter flere år i klædeskabet.

Det kan være sådan noget som en klassisk uldfrakke. Min fra Ganni kører på 3. år og man kan stadig købe en magen til.
Klassiske sorte støvler. Disse på billedet er fra i år, men jeg har også hevet mine Ganni støvler frem fra sidste år og de er stadig lige så lækre til et efterårs outift.
Strik er altid en god investering og jeg har flere i skabet som er flere år gamle.
Derudover har jeg fundet ud af, at gode basis ting ikke nødvendigvis behøver være sort eller ensfarvet. Mit blomstrede sæt fra Ganni er fra august 2016 og jeg elsker det stadig. I var mange der spurgte på det igår, så jeg har fundet et fint alternativ nedenfor.

untitled-3

GANNI Frakke // BASIC APPAREL Strik // GANNI Nederdel // GANNI Bluse // GANNI Støvler

Er I stadig med i Noktober projektet eller er I mon faldet i? ♥

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.