Jule-event i Kähler & Friends næste weekend

img_1015
Jeg har slet ikke fået fortalt jer, at jeg er blevet spurgt om jeg vil dække dette års julebord i Kähler & Friends, til deres årlige juleevent. Det foregår på lørdag d. 4. november i butikken på Bruunsgade, hvor jeg vil være der hele dagen og pynte op. Der blir serveret Gløgg (og kaffe) og julegodter og der vil være konkurrencer og inspiration til juledekorationer.

Jeg håber at I har lyst til at kigge forbi og sige hej. Jeg glæder mig hvert fald til at komme i gang efter at jeg har gået og planlagt hvordan det skal se ud, i snart en måneds tid. Faktisk er det ikke så længe siden at jeg sidst dækkede bord i butikken, da jeg var til event hos Kähler. Det var dog i samarbejde med et par andre bloggere, hvor jeg denne gang står selv med det hele. Udover bordet er der nemlig også lige et udstillingsvindue og en bagvæg der skal julepyntes. Det kommer sikkert til at være helt anderledes end jeg forestiller mig nu, fordi jeg også bliver inspireret undervejs i processen, men der blir hvert fald masser af planter og natur blandet med Kählers smukke keramik.

img_1016 img_1017
I kan læse mere om hvad der skal ske i Facebook eventet her. Kigger I forbi? ♥

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.