Aarhus: Morgenmad hos Bernth

Processed with VSCO with a5 preset
En af mine yndlings caféer i Aarhus har fået morgenmad på menukortet og jeg inviterede derfor Casper på brunch her til morgen. Det er den lille café Bernth i Borggade, der især er kendt for deres lækre sandwiches. Deres nye morgenmads koncept er at man selv sammensætter 3, 5 eller 7 små retter. Den serveres hver dag fra kl. 9, men om lørdagen er menuen udvidet med flere forskellige retter.

morgenmad-bernth
Casper og jeg valgte hver 5 retter hvor vi delte nogen af dem, for at kunne prøve mest muligt. De bager selv deres brød og det er så lækkert, så det er næsten ligegyldigt hvad man vælger af tilbehør, så smager det bare godt. Men favoritterne var en smøreost, røræg og en hjemmelavet “nutella”. Jeg har virkelig savnet sådan en “byg selv” brunch i Aarhus, og den her levede heldigvis op til forventningerne. Vi kom af med 280,- for 10 retter og 2 x kaffe.

brunch-aarhus morgenmad-aarhus morgenmad-aarhus
cafe-aarhus
Vi sluttede af med den lækreste pandekage, som egentlig var Caspers, men som jeg også fik lov at smage lidt af. Den var virkelig også god.

Jeg kan varmt anbefale at tage forbi men husk at booke bord, da caféen var godt fyldt op.

Læs også: AARHUS BRUNCH GUIDE

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.