IKEA HACK: TV MØBEL – Ditteblog

IKEA HACK: TV MØBEL

Et af de mest læste indlæg her på bloggen, handler om vores tv bord. Sikkert fordi det er sådan et møbel alle kæmper lidt med at få integreret på en pæn måde i indretningen. Derfor tænkte jeg at det godt kunne klare at blive repostet, selvfølgelig med et par friske billeder. Der er alligevel sket en del siden 2016.

dsc05150

Vores tv møbel er hvide Bestå kasser fra IKEA. Vi har hængt dem på væggen med nogle beslag, som vi mener fulgte med – men det er så længe siden at vi købte dem, at vi er kommet i tvivl. Dog tror jeg at løsningerne for Bestå er blevet lavet en del om siden, så de garanteret er endnu mere smarte i dag.

dsc05153

For at gøre løsningen lidt mere lækker har vi købt en bordplade, som vi har skåret til og lagt henover. På den måde ser det lidt mere eksklusivt ud, da samlingerne blandt andet er skjult. Bordpladen er denne fra IKEA.

dsc05156

Det smarte ved denne løsning er også, at alle ledninger, bokse, fjernbetjeninger og playstation osv. er gemt væk bag lågerne. Vi har valgt to moduler for at få ekstra opbevaringsplads, men jeg synes også det er med til at møblet bliver lidt mere integreret, da der er plads til at stille planter, hænge plakater op over osv.

dsc05159

Jeg håber I kan bruge det til inspiration ♥

 

GemGem

GemGem

35 Comments
 1. Det ser lækkert ud! Jeg har selv tankerne at beholde vores når vi flytter i en større lejlighed og så lave en lignende løsning 😀

 2. Tillykke med den nye lejlighed glæder mig til at se billeder 🙂 Du er så inspirerende at følge og jeg får så mange gode ideer. 🙂

  1. Vi har savet et indhak i toppladen så de kan gå fra tv’et og ned og så sat en ledningeliste på så man ikke ser hakket. Og så også savet i bundpladen så ledningen kan stikke ud under og gå i stik kontakten 🙂

 3. Det ser super ud.

  Vi lavede næsten det samme hos os. Vi har 2 stuer og valgte at hver stue skulle have sin egen stil. Mht. tv bordet valgte vi Bestå med topplade i lyst genbrugs teaktræ fra Indie Living ( http://indieliving.dk/shop/frontpage.html ) . I den anden stue købte vi et obuzi tv bord: https://www.obuzi.dk/tv-bord-hayfay-155-cm (bare i 2 meters længde) Indretningen er lidt ud over det sædvanlige, men lige præcis som vi gerne vil have det 🙂

 4. Halløj!
  Det ser simpelt hen så lækkert ud, og vi er igang med at tyvstjæle din fantastiske idé. Men jeg har lige et spørgsmål; hvordan har i hængt dem på væggen? Går ud fra at det er den der tynde bagplade på BESTÅ kasserne?

  Mvh Natasja

  1. Tusind tak 🙂 Du må da endelig tagge mig i resultatet når det er færdigt :-))
   Så vidt jeg husker kan man få ophængene til kasserne i IKEA. Altså nogen der er lavet til Bestå 🙂

 5. Hvad er størrelsen på hver enkelt kasse? 🙂 Det er lige denne løsning, som vil passe til vores stue. 🙂 Det er så fint.

 6. Hej Ditte. Det er sådan en flot løsning og lurer lidt på at tyvstjæle den hjem til os. Men har i jeres internet og tvboks inde i møblet? Jeg tænker ikke det kan trække så?

  1. Taak – det skal du endelig bare gøre :-)) Ja det er inde i møblet og forbindelsen fungerer uden problemer. Vi har boret hul i bag pladen for at trække ledningerne igennem 🙂

 7. Hvor flot. Det ser ud som om at tv et ikke hænger midt over reolen? Vi tænker nemlig i ikke at hænge vores midt over reolerne, men tænker om det vil se mærkeligt ud…. har du måske et foto, hvor man ser det i sin helhed?

  1. Dejligt at høre 🙂
   Der fulgte beslag med. Min kæreste siger dog at han mener de har lavet det om et par gange siden vi købte, men at det vidst er blevet mere smart. Noget med en skinne man hænger det op på. God fornøjelse med det i hvert fald 🙂

 8. Super løsning…. det kunne jeg godt finde på at gøre ved vores gamle IKEA tvbord. Hvordan er pladen sat på? Trælim eller har i skruet den i?

 9. Hej Ditte

  Det er en super lækker løsning, som jeg selv overvejer! Har i øvrigt set nogle lækre løsninger på Pinterest, hvor man har sat nogle lædergreb på lågerne – virkelig flot!

  Har lige et par spørgsmål: I bor også i en gammel lejlighed, ikke? Og har sat det op på en murstensvæg? Jeg er nemlig lidt i tvivl om, om min væg overhovedet kan bære det, men jeg antager, at vi bor i lejligheder af ca samme stand, eftersom jeg bor i karreen på den anden sode af vejen 😉

  Vh. Trine

  1. Hej Trine
   Ej hvor hyggeligt at du bor lige derovre 😉
   Murstensvæg er noget af det bedste at hænge op i, så vidt jeg ved. Vi har brugt et slagbor og jeg tror (næsten) jeg kan stille mig oven på det uden at det falder ned 😉 Det hænger virkelig godt, selvom det er en gammel murstens væg.
   Det lyder super fint med lædergreb – Pinterest er fantastisk til inspiration 🙂

 10. Hej Ditte. Det er sådan en fin løsning, du har lavet! Måske et lidt underligt spørgsmål, men kan man betjene en playstation mv. igennem lågerne, eller skal man åbne dem, før den reagerer? Overvejer nemlig også at gemme min kærestes elektronik væk på en lignende måde 😉

  1. Hej Nathalie
   Det kan man sagtens men vi åbner altid når vores playstation er tændt, så den ikke overopheder. Den afgir en del varme når man spiller 🙂 Men fjernbetjening til boks osv kan sagtens betjenes igennem ☺️👌🏻

 11. Hej Ditte. Rigtig fed løsning til tv-bord! Jeg er også igang med at tyv-stjæle din fede ide! Hvad har I brugt til at skære bordpladen til?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.