Noktober: Mindsk tøjspild og deltag i lodtrækningen om et ophold på Ystad Saltsjöbad – Ditteblog

Noktober: Mindsk tøjspild og deltag i lodtrækningen om et ophold på Ystad Saltsjöbad

Indlægget indeholder reklame.

img_0863
Jeg er blevet spurgt om jeg vil være med til at sprede et miljøvenligt budskab, som Tradono står bag. Det er altså ikke et sponsoreret indlæg, men jeg har alligevel valgt at skrive reklame, da det nok ligger lidt i en gråzone, eftersom jeg tidligere har været (frivillig) ambassadør for dem.

Det som indlægget skal handle om er “Noktober bevægelsen”, som fremover vil være en årlig tilbagevende bevægelse, som går ud på at komme tøjspild til livs. Helt konkret handler det om, at holde shoppe stop i oktober måned. Hvis bare én dansker stopper med at købe nyt tøj i oktober, sparer vi verden for brug af 15.400 liter vand! (Det er 513 brusebade og 3500 toiletskyl). Udover at man ikke må købe nyt, handler det også om, at få solgt ud af alt det man ikke længere bruger. Derfor skal man sætte minimum 1 ting til salg på Tradono i oktober måned.

img_0864
For at det ikke skal blive alt for surt med shoppe stop, kommer her to lyspunkter:

  1. Man må selvfølgelig gerne shoppe secondhand – det skader jo ikke miljøet. Derfor har jeg lagt en masse annoncer op på min Tradono profil (Søg på Ditte Hansen – der er en stjerne ved min bruger) og der vil blive lagt mere op løbende.
  2. Ved at deltage i Noktober kan I vinde et spaophold for 2 personer inkl. 3-retters middag og overnatning på Ystad Saltsjöbad (værdi af 4085 SEK).
    Dét kræver at I tilmelder jer Noktober udfordringen her.

img_0865
Som den storforbruger jeg er af tøj, kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til at sprede ordet og jeg håber at I vil være med, sammen med mig selvfølgelig. Så hvad siger I?

Husk at tilmelde ♥ (Hvis I har problemer med linket og den åbner Tradono app’en, så opdater jeres app. Herefter skulle det meget gerne virke).

4 Comments
    1. Jeg har lige testet fra mobilen og der kan jeg se at den går direkte til app’en. Jeg har lige skrevet til Tradono om de kan fikse det.
      Men det virker når man gør det fra computer..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.