København: Restaurant Anbefalinger

Indlægget indeholder reklame.

Hvis I har fulgt med på Instagram har I sikkert set, at jeg har været i København hele ugen sammen med Michelle. Vi havde planlagt 4 dage i byen hvor vi skulle spise masser af god mad, shoppe og besøge Nicoline i hendes fine Nørrebro lejlighed. Vi var afsted fra mandag til torsdag og dagene fløj afsted.

Jeg har samlet vores tips til spisesteder i dette indlæg, da jeg kan se at en del af jer der læser med bor i Kbh. Jeg advarer lige på forhånd om, at man bliver sulten af billederne.

dsc04914 dsc04897
dsc04916
dsc04919
dsc04901
dsc04903
Mother, Kødbyen. Høkerboderne 9-15 – 1712 Kbh V
Mit første besøg i Kødbyen i København var på Mother den første aften. Vi var så heldige med vejret at vi kunne sidde ude og der var mange andre der havde fået den samme ide. Det gjorde bestemt ikke stemningen mindre hyggelig og det summede af liv imens vi sad og nød vores Aperol Spritz. Mother er især kendt for deres lækre pizzaer, men vi prøvede også et par af deres forretter, så vi egentlig endte med en slags tapas, som vi kunne sidde og dele. Virkelig lækkert. Vi sluttede af med en indbagt pizza med nutella og ricotta. Det var den vildeste dessert og jeg kommer helt klart tilbage og får den igen.

dsc04932 dsc04930 dsc04926
Wulff & Konstali, Lergravsvej 57, Kbh S
Wulff og Konstalis brunch er nok den smukkeste jeg nogensinde har fået. Se lige alle de farver. Man får en menu og afkrydser de retter man ønsker, så man kan sammensætte lige den brunch man har lyst til. Dét koncept mangler vi altså virkelig i Aarhus hvis I spørger mig. Alt smagte desuden så lækkert. Det er ikke muligt at bestille bord, så man skal være forberedt på ventetid hvis man ikke kommer lige når de åbner.

img_0766 img_0767
Letz Sushi, Overgaden Neden Vandet 41, Kbh K
Letz Sushi kender jeg jo fra Aarhus og det ligger også mange steder i København efterhånden. Jeg havde inviteret min søde veninde Malene på frokost på Christianshavn og det var simpelthen så lækkert. Der er gjort så meget ud af sushien og toppingen, så det er hurtigt blevet et af favorit stederne når vi skal have sushi. Det bedste er at Letz sushi tager ansvar for miljøet med en masse forskellige tiltag, som I kan læse meget mere om lige her. Dét er altså sejt ♥

dsc04944 dsc04945 dsc04939 dsc04940 dsc04934
Lo-Jo’s Social, Landemærket 7, Kbh K.
Jeg har set så mange være på Lo-Jo’s på det sidste at jeg også bare måtte forbi, nu vi var i byen. De serverer cocktails til maden og det er altså noget der kan lokke mig. Nicoline og jeg fik den lækreste Frosé som hurtigt blev drukket og Michelle fik en “French summer garden”.
Maden er “social food”, altså dele mad. Så hyggeligt et koncept. Det er tapas, men ikke som i traditionel spansk tapas. Vi fik tatar, pil-selv-rejer, gedeost salat, kødboller, tunsteak, bagte peberfrugter og sprøde fritter.

img_0771 img_0772 dsc04960 dsc04955
Bistro Royal (Madklubben), Kongens Nytorv 26, Kbh K
Sidste måltid i København var på Bistro Royal som er en del af Madklubben. Endnu et sted jeg har haft på min liste over restauranter jeg vil besøge i lang tid. Vi fik tatar, den lækreste steaksalat med burrata (omg), trøffel fritter og bearnaise. Det var så lækkert og jeg tror det er sådan en frokost jeg kommer til at tænke tilbage på i lang tid. Indretningen i restauranten var forresten virkelig smuk.

Jeg håber I kan bruge mine tips. Måske har I også nogle I vil dele i kommentarfeltet? ♥

1 Comment
  1. Mmh, det ser lækkert ud. Særligt Lo Jo’s Social ser virkelig delikat ud. Må tage mig sammen til snart at komme forbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.