Il Fornaio: Italienske madvarer og opskrifter – Ditteblog

Il Fornaio: Italienske madvarer og opskrifter

Indlægget indeholder reklame (produkterne er modtaget i gave uden aftale om omtale).

img_0843
Food Festivalen blev jeg præsenteret for de lækreste økologiske og italienske produkter fra Il Fornaio. Jeg fik lov at få et udvalg af deres produkter med hjem, så jeg kunne eksperimentere lidt med det italienske køkken. Det består blandt andet af en masse forskelligt slags mel, som jeg endnu ikke har haft tid til at afprøve. Derudover pasta, olivenolie, tomatsalsa og masser af lækkert færdigbagt brød, bagt i deres bageri på Amager.

img_0844
I mandags lavede vi bolognese fra denne opskrift. Blandt andet med Il Fornaios fuldkorns pasta og deres “polpa di pomodoro“, som er et ret lækkert alternativ til tomater på dåse.

img_0845
Bolognesen var meget mere smagfuld end den plejer at være og det samme var pastaen, som blev kogt på italiensk manér med masser af salt og olivenolie.

img_0846
På Food Festivalen fik vi også lov at prøve de bedste brioche burgerboller, som jeg til dato har smagt. De røg direkte hjem i fryseren og her til aften fik vi dem til “hjemmelavet” burger, hvor de var helt perfekte efter kun 3 minutter i ovnen.

img_0847
I kan læse meget mere om Il Fornaio på deres hjemmeside her, hvor I også finder virkelig mange lækre opskrifter. De har også en fin Instagram profil, som er god at finde inspiration til aftensmaden på.

Produkterne kan findes i forskellige dagligvarebutikker, blandt andet hos Coop.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.