Aarhus: Karma Sushi – Ditteblog

Aarhus: Karma Sushi

img_0830
Igår var jeg så heldig, at Casper havde bestilt bord på Karma og inviteret mig på sushi. Vi har længe snakket om at vi gerne ville prøve deres “Signatur” menu og igår skulle det så være.

img_0831
Vi startede med 3 serveringer der indeholdt laks, kaviar, misosuppe, kongekrabbe og tempurasalat. Vi var især vilde med kongekrabben hvor der var virkelig meget krabbekød på, samt tempura rejerne, der bare var vanvittigt lækre.

img_0832
Efter de tre serveringer fik vi serveret selve sushien, og allerede inden var vi faktisk ved at være mætte. Der var virkelig meget mad, så vi endte faktisk med at få lidt sushi rester med hjem, som vi har fået til aftensmad i dag.

img_0833
Casper og jeg var enige om, at selvom Karma er lidt dyrere end andre steder, så kan man sagtens smage at der er gjort mere ud af de enkelte ruller. De er fyldt med smag og så er de også bare så smukt anrettet.

Læs mine øvrige anbefalinger til Aarhus’ restauranter her.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.