Sønderjylland: Lazy Dog restaurant i Sønderborg - Ditteblog

Sønderjylland: Lazy Dog restaurant i Sønderborg

Casper og jeg er lige kommet tilbage til mine forældre, efter et par timer i skønne Sønderborg. Jeg havde måske en lille bagtanke med at tage ham med dertil, nemlig at vise ham en by i det sønderjyske hvor man både får lidt byliv samtidig med man er tæt på vandet og en skøn natur. Hvis vi skulle flytte hertil en gang, er det hvert fald en by der skal overvejes.

Vi tog også dertil fordi jeg havde læst om Isabella Thordsen og kærestens nye restaurant “Lazy Dog“. En lille perle i hjertet af Sønderborg der næsten lige er åbnet.

dsc04412

dsc04395

dsc04394

dsc04403

De serverer blandt andet de lækreste burgere, lavet med ingredienser fra lokalområdet. F.eks. kommer kødet fra Rønhaveslagteren, som ejes af en af mine folkeskolekamerater. De serverer også hjemmelavede cocktails og vi prøvede to forskellige uden alkohol til maden, som var så friske og lækre.

dsc04408

dsc04404

dsc04410

img_0618

Indretningen er så gennemført og det er ret tydeligt at Isabella har været ind over, med masser af skønne vintage fund. Solen kiggede frem ind imellem, så vi sad ude i den hyggelige gårdhave. Lazy dog må næsten være min nye yndlings café, og jeg ville ønske jeg kunne tage den med tilbage til Aarhus.

I kan finde Lazy Dog på Instagram under @lazydogdenmark ♥

 

GemGem

2 Comments
  1. Ej hvor ser det hyggeligt ud, Ditte! Og sjovt at du skriver det med Sønderborg – det er de samme tanker vi har gjort 😉 Hvis vi skulle flytte en dag, er Sønderborg virkelig en dejlig by! Vi var i stedet et kort smut i Tønder i dag 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.