Sønderjylland: Café Fru Geest i Aabenraa – Ditteblog

Sønderjylland: Café Fru Geest i Aabenraa

dsc04316

Som I måske ved er Casper og jeg kommet til Sønderjylland, ned til mine forældre igår, hvor vi skal være den næste uge. Ligesom jeg har en “Aarhus” kategori øverst, har jeg også lige lavet en der hedder “Sønderjylland”, hvor jeg fremover vil samle mine tips til byerne hernede.

dsc04328

I dag var Casper og jeg i Aabenraa for at shoppe lidt (alle ved at det er ok at bruge penge når man er på ferie), og vi startede med en brunch på Café Fru Geest, som jeg længe gerne har villet besøge. Det er den hyggeligste lille café og maden skuffede bestemt ikke. Som I kan se var der en masse små retter, bl.a. spejlæg, hjemmebagt knækbrød og stenalderbrød, Arla Unika oste, yoghurt med granola og så var der det lækreste nybagte, lune brød til. Vi kom kun af med 250 kr. for 2 brunch inkl. kaffe og to store glas vand, så det var ret billigt, især når man er vant til at spise i Aarhus 😉

dsc04326

img_0603

img_0604

img_0605

img_0606

img_0607

img_0608

I kan se mere på Café Fru Geests Instagram her.

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.