Fine og unikke visitkort

Det er ikke ofte jeg har haft brug for visitkort, men en gang imellem har jeg stået i en situation hvor det kunne have været fedt at have nogle med. F.eks. var jeg med Michelle og Lou til et arrangement omkring iværksætteri, hvor en del af eventet var at netværke med de andre. Der hev Lou lige et visitkort frem fra tasken og det syntes jeg altså så ret så tjekket ud.

Læs også: TIP: Sådan får du et CV der skiller sig ud

img_0642

Jeg har derfor kigget efter nogle og har også flere gange været i gang med at bestille, f.eks. med Instagram motiver på. Dog syntes jeg hurtigt det blev meget dyrt, samtidig med at billederne måske hurtigt forældes.

Den anden dag slog det mig så, at jeg kunne kigge på Etsy. Her fandt jeg hurtigt et rigtig fint design og trykkede køb. Dagen efter kom designet med mine oplysninger på i en mail, klar til at printe. Jeg uploadede billederne på Nemprint og så var de klar til afhentning nede i byen dagen efter. Virkelig hurtigt og nemt.

img_0643

Der er så mange fine designs at vælge imellem når man søger på Business Cards på Etsy. I kan finde mit design her.

Jeg gav 108,- for designet og 160,- for print af 50 stk.

 

GemGem

GemGem

GemGem

3 Comments
  1. Det er nogle flotte kort.
    Hvis jeg må have lov at komme med en anbefaling til næste gang du skal lave kort. Så giv bogstaver lidt mere kontrast ifht. baggrunden. Det bliver lidt svært at læse. Hvis ovenlys også rammer kortet kan det være endnu svære.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.