Aarhus: Brunch hos Landcafé – Ditteblog

Aarhus: Brunch hos Landcafé

dsc04307

dsc04309

Igår spiste jeg frokost med Michelle, da vi havde aftalt at besøge Landcafé så snart hun var hjemme fra ferie. Vi endte begge to med at bestille deres “Mokost” og jeg må sige at den er røget direkte ind på en førsteplads over mine favorit brunch steder i Aarhus. Der var så meget lækkert på den brunch tallerken og alt maden kommer fra lokalområdet.

Jeg vil ikke sige så meget mere, for I kan næsten se på billederne hvor lækkert det var. Jeg har opdateret indlægget om caféen, så I kan se flere billeder fra stedet og så har eg tilføjet den til min Aarhus guide omkring morgenmad og brunch.

Måske I kan finde inspiration der hvis I skal ud i weekenden ♥

dsc04315

dsc04314

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.