Aarhus: Tapashi – Tapas, sushi & cocktails – Ditteblog

Aarhus: Tapashi – Tapas, sushi & cocktails

dsc04272

Casper og jeg var forbi Tapashi på Klostergade igår, som er Aarhus’ nye tapas og sushi restaurant. Vi var ret spændte på at afprøve konceptet, da vi ikke før havde prøvet dén kombination. Lokalerne er blevet renoveret efter at de tidligere har indeholdt en cykelbutik og indretningen er virkelig blevet så gennemført og hyggelig.

dsc04225

Udover at servere tapas og sushi er der cocktailbar hver torsdag, fredag og lørdag fra kl.18-02. Vi smagte tilsammen tre forskellige cocktails og de var alle så lækre og gennemførte.

dsc04238

dsc04231

dsc04240

dsc04244

Vi startede med en masse lækre tapas anretninger, som både bød på fritterede rejer med chilimayo, oksemørbrad på hjertesalat, stegte grønne pebre, sød kartoffel fritter med aioli og lammekrone med pesto. Allerede efter disse retter begyndte mætheden at melde sig. Alle retter var virkelig lækre og jeg havde svært ved at udvælge en favorit.

dsc04275

dsc04276

dsc04266

dsc04257

dsc04262

dsc04264

dsc04251

Efter tapas retterne fik vi serveret den lækreste sushi menu, som var så flot anrettet. Jeg elsker når man kan se at der er gjort noget ekstra ud af anretningen og der er kælet for detaljerne. Vi kunne dog slet ikke spise op, men vores servitrice var så sød at tilbyde, at vi kunne få resten med hjem.

dsc04287

dsc04289

Tapashi har nu haft åbent i en uge og jeg kan virkelig anbefale at tage forbi og smage på deres lækre retter. Priserne er helt fair og de tilbyder hver dag frokosttilbud samt studierabat på deres takeaway. Jeg spottede lige at de har en konkurrence om en sushi menu kørende på deres Facebook side og på deres Instagram @tapashiaarhus.

Vi glæder os allerede til næste gang vi skal forbi ♥

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.