Aarhus: Restaurant Himmel og Hav – Ditteblog

Aarhus: Restaurant Himmel og Hav

img_0537 img_0538
I torsdags tog jeg på spontan pizza date med to veninder. Min veninde Anne har bil og det åbner altså op for nogle helt nye muligheder, når man kan komme lidt længere væk fra Aarhus end man plejer. Hun anbefalede det hyggeligste sted der hedder “Himmel og Hav” som ligger lidt syd for Aarhus med den fineste udsigt ud over havet. Om sommeren har de åbent for servering på terrassen, hvor man kan bestille de lækreste pizzaer fra en stenovn. Vi lod kokken bestemme og fik tre forskellige pizzaer til deling. Nogle dage har de pizza buffet, hvor man kan smage en masse forskellige pizzaer. Alt er økologisk og lavet med lokale råvarer. Efter pizza og rødvin bestille vi kaffe og tog den med ned til vandet. Der var simpelthen så smukt.

img_0539

img_0540 img_0541
Hvis I en dag har mulighed for at køre lidt uden for Aarhus kan stedet her i den grad anbefales. Stemningen og betjeningen er meget uformel og hyggelig, hvilket I næsten også kan fornemme ud fra billederne.
I kan finde adresse, åbningstider mm. på hjemmesiden her samt på deres Facebook side her.

img_0542 img_0543

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.