OOTD: Alimakka i Grøn Ruskind – Ditteblog

OOTD: Alimakka i Grøn Ruskind

Indlægget indeholder reklame links.
dsc03704
Har I mon set at Núnoo forårskollektionen er landet? Som I måske har luret er mine to yndlingsfarver til garderoben lyserød og grøn, så selvom jeg har Alimakka tasken i lyserød, måtte jeg også eje denne. At den så også er i ruskind og med fine stjerne nitter på, gør den kun endnu finere, hvis I spørger mig. Der er kommet virkelig mange fine farver og også et par nye modeller til. Hvis I er i tvivl om hvilken taske der dækker jeres behov bedst, har jeg lavet en lille mini-guide over de modeller jeg har.

Sættet her er også nyt og er fra Modströms nye sommer kollektion. Jeg har bestilt det for en del måneder siden og har virkelig glædet mig til det kom hjem. Nu glæder jeg mig bare til, at jeg kan bruge det med bare ben. Jeg er ikke fan af strømpebukser, men sættet var altså for fint til at lade blive i skabet.

dsc03693
dsc03702

Indeholder reklame links: MODSTRÖM shorts, MODSTRÖM blazer, NÚNOO taske, ANGULUS loafers, CARRÉ ring

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.