DIY: Tassel øreringe - Ditteblog

DIY: Tassel øreringe

img_0347

Igår kastede jeg mig, sammen med en veninde, ud i dette lille krea projekt, nemlig at lave de populære Tassel øreringe. Jeg har været så uheldig at købe et par af en der sælger på Instagram, som aldrig er dukket op. Heldigvis er det slet ikke så svært at lave selv, selvom især toppen af øreringene kræver lidt præcision, hvilket jeg ikke helt har formået at gøre perfekt i første forsøg. Ovenfor ser I nemlig mit første par, som jeg lavede igår.

Jeg lagde dem ud på min Insta story og I er efterfølgende rigtig mange der har spurgt ind til dem. Jeg har brugt en DIY guide fra Chri Chri, som I kan finde lige her.

Ved næste par vil jeg gøre et par ting anderledes. Blandt andet det bånd man syer perlerne på, det vil jeg vælge i samme farve som perlerne. Så behøver det nemlig ikke blive helt lige så tæt, da det vil gå i ét med perlerne. En anden veninde tippede om, at man kan bruge stykker af karklude som bånd, da de fås i masser af farver.

Har I mod på at springe ud i projektet? Der findes virkelig mange guides efterhånden, men jeg har fået at vide at det er bedst at lave dem uden lim og ståltråd, hvilket førnævnte guide fra Chri Chri heller ikke indeholder. Alle materialer kan fås i Panduro.

 

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.